The Bulldog Breed (1960) – filme online

The Bulldog Breed (1960) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Bulldog Breed (1960) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FILME VECHI
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

După ce Marlene îi refuză cererea în căsătorie, Norman Puckle încearcă să se sinucidă. Eşecurile tentativelor sunt tot atâtea catastrofe pentru “victimele colaterale”. În cele din urmă este convins să se alăture Marinei Regale, continuând şi după înrolare să producă dezastre în jurul său. Totuşi este ales selecţionat pentru a fi primul britanic în spaţiu, urmând un program special de pregătire. Fiecare etapă a programului reprezintă o nouă catastrofă, Norman ajungând în faţa Curţii Marţiale. Şansa îi va surâde totuşi, el fiind în cele din urmă la bordul rachetei.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. aur | 2014-08-23

   Cum dreaq, ca pare aproape hilar de comic, cum spunea un client nevinovat pe la alt movie, cum ar fi ceva serios de comentat apare acest bogumil care-ti taie tot cheful si de ras si de plans. Adicatele, cu tot semidoctismul lui, individul are asa tupeu, ca-ti vine sa-l iei pe “luis des funes” si sa dai cu el de pamant!

  2. pepy | 2013-09-29

   Foarte bun, ador umorul englezesc si pe Norman. Nu te plictisesti si chiar razi cu pofta.

  3. radum | 2013-09-26

   Umor englezesc sec,la obiect si de bun gust.

  4. Bogumil | 2013-09-25

   desi e vechi acest film este foarte hazliu, nu-l ratati chiar merita vizionat !
   Norman este un titan al filmelor de comedie vechi alaturi de charlie chapplin, laurel&hardy ,luis des funes si italianul fantozzi…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net