The Collector (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

The Collector (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Collector (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

GEN FILM: CRIMĂ, HORROR, THRILLER
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Arkin este un fost condamnat la inchisoare, care are o disperata nevoie de bani pentru a-i plati o datorie fostei sale sotii Lisa si pentru a o impiedica astfel pe aceasta sa plece din oras impreuna cu fiica lor. Pentru a iesi din impas, barbatul decide sa jefuiasca casa de la tara a bogatului sau angajator si sa-si insuseasca o bijuterie valoroasa, fara sa stie insa ca un criminal periculos si viclean care se autointituleaza ” The Collector” a pus deja ochii pe aceasta proprietate. “The Collector” a rapit familia angajatorului lui Arkin si a impanzit casa cu o serie de capcane fatale, motiv pentru care nefericitul venit cu intentia de a jefui se trezeste captiv intr-un labirint de inventii ingenioase construit de catre asasinul sadic si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a supravietui si pentru a salva familia tinuta ostatica in propria locuinta.

Durata filmului The Collector online gratis: 88 minute
Regia filmului online gratis: Marcus Dunstan
Distributie: Andrea Roth, Madeline Zima
Update: Am adaugat un link nou pe server 1

.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. m.cosmin | 2013-12-30

   mi-a placut ,dar na avut atata horor 😉
   nota 8

  2. CamiS | 2013-12-19

   Eu sunt mulţumită de acest film!

  3. sleeping dove | 2012-07-15

   Nota 10 cu felicitari. Mi-a placut foarte mult. Ce inseamna sa fii omul nepotrivit la locul nepotrivit! Iar ideeea cu acele capcane e geniala, chiar interesanta. Uneori este foarte util sa avem cat mai multe cunostinte din diferite domenii, sa fii chiar si hot. Adevarul e ca nu multe persoane ar fi facut ce a facut el… sa se intoarca in casa inapoi dupa ce scapase, asta dovedeste mult altruism. Ar trebui sa fie pus iar pentru ca este un film bun.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net