The Contract – Asasinul (2006) – filme online

The Contract – Asasinul (2006) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Un asasin plătit. Un tată disperat. Un contract care trebuie onorat.

Frank Cordell (Morgan Freeman) este un asasin plătit extrem de periculos, pe lista căruia se putea număra şi Preşedintele Statelor Unite. El este prins şi în curând va trebui să dea socoteală pentru crimele sale, însă reuşeşte să evadeze din custodia poliţiei luându-l ostatic pe fiul lui Ray Keene (John Cusack).
Se spune că asasinii plătiţi au şi ei un cod al onoarei. Nici Cordell nu face excepţie: când a fost arestat, el se afla în misiune. Profesionist desăvârşit, el trebuie să-şi ducă contractul până la capăt. Se pare însă că singurul om care îl poate opri este Keene, iar orice greşeală îi poate fi fatală…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net