The Damned United (2009) – Filme gratis subtitrate

The Damned United (2009) – Filme gratis subtitrate

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Damned United (2009) – Filme gratis subtitrate

GEN FILM: DRAMĂ, SPORT
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Bazat pe romanul omonim al lui David Peace, filmul biografic “The damned United” relateaza povestea celor 44 de zile blestemate petrecute de catre legenda fotbalului britanic Brain Clough pe banca tehnica a campioanei Leeds United in anul 1974. Dupa ce marele sau rival Don Revie a parasit clubul Leeds United pentru a antrena nationala Angliei, Brian Clough a devenit noul manager, luand o serie de masuri radicale printre care renuntarea la cativa dintre cei mai titrati jucatori ai echipei precum Johnny Giles, Norman Hunter sau Billy Bremner si schimbarea stilului de joc al echipei, fapt care i-a nemultumit profund pe membri consiliului de administratie.

Recomandat de rezultatele excelente obtinute in trecut cu echipele Hartlepool United si Derby County, pe cea de-a doua aducand-o in 6 ani de pe ultimele pozitii ale diviziei secunde pe primele locuri ale primei divizii, charismaticul, controversatul si orgoliosul Brian Clough nu a reusit sa obtina decat o singura victorie in 6 partide cu echipa Leeds United, fiind indepartat din functia de antrenor dupa numai 44 de zile si acordandu-i-se o compensatie materiala de 98.000 de lire sterline.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net