The Dark Charisma of Adolf Hitler (2012) – Miniserie TV

The Dark Charisma of Adolf Hitler (2012) – Miniserie TV

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

19 comentarii

Adolf Hitler este infam astăzi – criminal de război – fără îndoială, unul dintre cei mai răi criminali de război din istorie. Cu toate acestea, în anii 1930 el a fost iubit de milioane de germani. Cum a fost posibil acest lucru? În această fascinantă miniserie, premiatul istoric și documentarist Laurence Rees examinează carisma lui Hitler văzută din diferite unghiuri.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a III-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

19 comentarii
 1. gusti | 2017-11-25

  recomand acest film doar daca aveti discernamantul sa cititi printre randuri veridicitatea lui ,istoria e scrisa de invingatori.
  S a specificat ceva despre cine a bombardat Germania, si cati civili nemti au murit in urma lor? e nedrept ca defaimeaza o intreaga rasa de oameni care a demonstrat, cu timpul ca sunt ,,superiori ” ;sunt harnici, organizati, ambitiosi, perseverenti etc. unde e Germania ,azi si unde e Rusia!? Sau… cum e Ardealul fata de Moldova?

 2. Mircea | 2017-01-23

  Puteti reactiva server I ?
  Cu stima si respect.

 3. Blade | 2016-11-05

  [email protected] florin: de ce nu iti lasi laturile pe alte site-uri; aici, lumea VIZIONEAZA!

 4. Nestian Gabriel | 2016-06-27

  unde este documentarul ?

 5. Vasile69 | 2015-05-11

  Multa vreme nu am inteles de ce germanii care traisera in buna simbioza cu evreii (Germania avea cea mai mare comunitate evreiasca bogata din Europa) brusc au inceput sa-i prigoneasca. Datorita propagandei continue pana nu mi-a picat sub ochi discursul unui evreu autentic si anume Benjamin H. Freedman nimeni nu reusea sa-mi raspunda la aceasta simpla intrebare….ce au facut evreii germanilor de si-au atras ura unui intreg popor? Asa ca “gugaliti” numele evreului mai sus enuntat si va veti lamuri vis-a-vis de culisele desfasurarii WW2.

 6. lenu solari | 2015-01-22

  SCOPUL SCUZA MIJLOACELE….DUPA 50 DE ANI S-A INTAMPLAT ACELASI LUCRU DAR CU ALTE MIJLOACE..ISTORIA TREBUIE SCRISA INTR-UN SINGUR FEL… INDIFERENT DE INTERVENTIA NOASTRA ASUPRA EI.

 7. zona magheru | 2015-01-21

  Ba si eu l-am studiat pe Hitler si ai lui “henchman” si am ajuns la o concluzie . Am admirat “speach-urile” lui . Chiar avea carisma si intimplator a venit la putere atunci cind germanii aveau nevoie de unul ca el . As putea dezvolta chiar in acest moment dar nu e cazul pentru ca insusi documentarul in sine As fi putut sa ii gasesc scuze de genul ? Daca se multumea doar cu anshluss-ul si cu nordul cehiei , etc..etc O sa ma rezum doar la o simpla propozitie . A fost un dement . Nu sunt nici religios, nici ateist . Sunt inginer de profesie si deci analitic , logic, rational, .dar in primul rind roman si uman .

 8. barbu | 2014-12-28

  Istoria este scrisa de invingatori

 9. Florin | 2014-09-01

  Hitler a fost printre putinii care a vazut adevarata față a lumii.Vedeti ce vi se intampla azi cu FMI, Banca Mondiala, Gold Corporation. Acum presiunile iudeo-masonilor se dau la nivel mondial si economic.

 10. marshal | 2014-09-01

  la orice documentare ma uit.
  mereu se vorbeste urat de Hitler.Poate nu stiti dar el a vrut ca pe viitor lumea sa -si aminteasca de el la modu `Hitler a stiut el e a stiut si ce facea el facea bine.Ce atata mila si pt Cine

 11. mihai | 2014-06-04

  Moartea lui spune absolut totul despre el !!!! Ca un sobolan ….

 12. Dorin | 2014-05-27

  Florine,
  Sunt documentare si despre rusi si despre infometarea Ucrainei… Eu as vrea sa vad americanii platind pt bombele alea nucleare … au omorat numai civili, in jur de 100k la Hiroshima… sa nu credeti ca un popor cu onoare ca Japonia o sa uite. Si da, pacat ca au pierdut nemtii razboiul.. desi, cred ca al 2 lea razboi a fost cel mai bun lucru pt ei … uita-te acuma la Germania. E cel mai puternic stat economic din Europa.
  Cred ca Sovietic Story ii spune la documentarul despre crime.. e slab facut , dar e un inceput.

 13. florin | 2014-05-27

  Asa este Mihai P are dreptate, Rusia si Germania au fost aliati dar Franta si Anglia au atacat numai Germania deoarece francezii furasera in trecut teritorii de la nemti iar Anglia saracise Germania cerand tribut si altele ambii fiind dusmanii Germaniei si dorind mai multe teritorii si bani.
  Hitler a reusit sa rentabilizeze economia Germaniei saracita facand-o cea mai bogata tara din lume si trezind invidia celorlalte natiuni. Apoi si-a facut armata in dorinta de a RECUPERA teritoriile pierdute,iar mai apoi in dorinta de a opri expansiunea comunismului si expansiunea zionismului evreilor ce militau pt un popor ales de dumnezeu ce trebuie sa domine pamantul iar celelalte natii sa li se supuna,dar nu a reusit din pacate.
  Comunismul a castigat si a dus o parte a lumii cu 150 de ani in urma.
  Evreii au castigat si ei refugiindu-se in America si Anglia si continua expansiunea zionista si in ziua de azi pt ca asa scrie in talmud cartea lor sfanta.
  Filmele ca acesta nu sunt facute de americani ci de EVREII din America deosebit de bogati si influenti.
  Americanii evrei pot pacali doar un copil cu asemenea filme. E deajuns sa dai un ” serci ” pe ” goagle ” si vezi ce le fac evreii palestinienilor si crestinilor europeni. Si “holocaustul”. Despre rusi de ce nu se fac filme? Stalin a inventat lagarele,gropile comune,otravirea,experimentele umane etc. Numai in Polonia au omorut 25 000 civili intr-un singur sat, Ukrainieni 10 milioane prin infometare si impuscare ; Romani 300 000 in Basarabia, si surpriza EVREI. De ce evreii au fost alungati din Franta si Rusia? etc etc etc
  Ia sa ne uitam la Germani
  poze alb negru si filmari facute de Aliati la sfarsitul razboiului cu oameni infometati luati prizonieri de razboi. Normal era sfarsitul razboiului de unde dracu mancare pt prizonieri ?! Iar ultimul tren cu suplimente a fost bombardat de Anglia. Se zice ca victimele facute de Germani atentie (numai evrei si tigani) numara 6 mil dar se presupune, in realitate nu exista, iar de alte natiuni nu sau atins. Pai Stalin a facut 10 mil victime numai in Ukraina de ce nu se fac filme? Pt ca intelegera a fost sa mascheze holocaustul sovietic deoarece Sovietici au fost Aliati deci invingatori.
  Pacat ca a pierdut Germania o tara asa bogata,tehnologizata si civilizata si suporta inca umilinta din partea unor evrei barbari condusi de o religie barbarica si primitiva ce se considera alesii domnului si impunerea unei religii mondiale si supunerea altor natii considerand ca este dorinta domnului cu barba alba si intoarcerea omenirii cu 2000 de ani in urma.
  Americanii au regretat ca i-au ales pe Rusi si au rentabilizat Germania rapid prin planul Marshal.
  Ce-i ce fac sute de milioane de filme si carti acuzand Germanii ca sunt primitivi rai si periculosi sunt aceeasi care au INVENTAT teroristii si atacul de la world trade center pt a ataca tarile arabe spre a le lua petrolul. Bossul petrolului in Irak acum fiind “americanul” Dick Cheney.
  Nici bunica mea nu crede prostia asta de film facuta de americanii evrei, este o insulta la adresa unui mare popor iar evreii vor plati.

  • Alice | 2017-06-24

   Foarte bine punctat!!! Sunt total de acord cu tine!

 14. Persolabilitate puternica | 2014-05-12

  Emilian, de-asta s-a ajuns la ororile la care s-a ajuns, pentru au existat multi care au fost fermecati de “personalitatea extrem de puternica” a unui nebun care a scos ce a fost mai rau din ei si i-a facut sa renunte la humanitate, la ratiune si principii. O personalitate puternica la un nebun nu e o calitate. Multi admira astfel de oameni cu “personalitati puternice” cand le convine, pentru ca au curajul sa spuna si sa faca ce ei nu au curaj sa faca, dar nu se gandesc ca astfel de nebuni pot sa se intoarca impotriva lor. Pe nebuni nu te poti baza, ei au fixuri si manii, nu principii.

 15. Mihai P | 2014-05-12

  Istoria este scrisa de invingatori. La fel si filmele sau documentarele de dupa evenimentele in caza. Am urmarit cu atentie cele trei parti ale documetarului si pot spune ca sunt sarite multe “episoade” din istoria razboiului, iar altele sunt interpretate strict din punctul de vedere englez sau american.
  Ca principiu, din ceea ce este prezentat in documentar, pot pune o intrebare de baza: de ce englezii si francezii in 1939 au declarat razboi doar Germaniei, cand aliatul lor polonez a fost invadat atat de catre nemti cat si de catre rusi?

 16. emilian | 2014-05-08

  Oricat s-ar chinui invingatorii sa-l ponegreasca si sa-l negativizeze,tot nu pot face abstractie de aceasta persoanlitate extrem de puternica. Filmul e bun, cu mentiunea ca e punctul de vedere al invingatorilor. Pt cine vrea sa afle si un alt punct de vedere, mult mai aproape de adevar, despre acele timpuri sa citeasca cartea lui Mihail Sturdza – Romania si sfarsitul Europei. Amintiri din tara pierduta.

 17. buratinos | 2014-05-08

  Multe lucruri despre el ne sunt ascunse cu buna striinta, numai ce vor “Ei” sa auzim, auzim.

 18. SERGIU | 2014-05-07

  STIA EL CE STIA BRAVIO

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Wonder Wheel (2017)
Cipolla Colt (1976) - Pentru un pumn de ceapă - online subtitrat
Padmaavat (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.