The Dead (2010) – film online

The Dead (2010) – film online

Vezi trailer
4.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Dead (2010) – film online

GEN FILM: HORROR
4.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

22 comentarii

Când ultimul zbor de evacuare dintr-o Africă în plin război se prăbuşeşte în largul coastelor, locotenentul american de aviaţie Brian Murphy (Rob Freeman) apare ca singurul supravieţuitor într-un tarâm în care cei morţi se întorc la viaţă şi îi atacă pe cei vii.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  22 comentarii
  1. Sixx | 2013-04-01

   Foarte fain filmul, mie mi-a placut 😀

  2. stefan | 2013-03-23

   sunt de acord cu razvan. cei care nu stiti sa lasati decat comentari proaste nu va mai uitati omeni buni daca nici un film nu va place. sunt prosti cei de la filme hd si alte site-uri ca da filme gratis online ca asa nu ati mai avea la ce va uita sa comentati. mai la toate filmele de aici vad numai comentari ca nu e bun. la ce dracu va mai uitati daca nu va place. duceti-va si dati bani la cinema poate acolo va place. asa-i romanul se crede destept dar e prost de bubuie. voi nici nu ati fi in stare sa faceti un film si veniti voi destepti pamantului sa lasati comentari de prost gust. toti se dau mari si tari si destepti dar de fapt realitatea doare. daca intelegeti ce inseamna desigur. nu va place nu va mai uitati. doamne e plin pamantul de destepti. ma mir cum de ne mai tine pamantul la cat de destepti suntem.

  3. Stormy | 2013-02-19

   Nu mi-a placut filmul, de rahat. Si nu ca as tine cu cei carora,la randul lor, nu le-a fost pe plac, dar asta e opinia mea, poate fi exprimata liber, imi asum ceea ce spun/scriu.
   Razvan, cred ca fiecare suntem “datori” sa ne exprimam cum vrem (cu raspunderea corespunzatoare, desigur). Pentru mine, acest film chiar este de cacat(comparativ cu alte filme cu zombies vizionate de mine). Nu este problema mea, mai ales daca unii sau altii se lasa influentati de opiniile negative si, vai, nu se mai uita ei la filmul respectiv. Mi se pare la fel de cacat din partea ta sa conditionezi tu, aparut din neantul virtual, ce sa spuna sau nu fiecare in parte ( si sa exemplifici pe X ). Uite ca eu n-am chef sa ma gandesc de doua ori inainte se comentez in detrimentul unui asemenea , nu mi-a placut, am optiunea sa las un comentariu aici si sa-mi scriu parerea si gata, nu e mare scofala, dar nu esti tu in masura sa sugerezi oamenilor ce sa zica sau sa nu zica asa cum nici eu nu sunt in masura sa iti sugerez acum , ca pe viitor, sa mai iti tii parerile pt tine si eventual sa ti le bagi undeva. Ar fi frumos sa iti spun asta? Nu. Nu ar fi. Ar fi de cacat.

  4. razvan | 2013-01-05

   Inainte sa lasati un comentariu care ii poate indeparta pe ceilalti de la vizionarea anumitor filme ganditiva de 2 ori. Mie mi sa parut un film bunicel. Va detest pe aceia care lasati comentarii de genu` “monika/VIO” (uitativa mai jos)
   Eu nu stiu ce fel de filme ati vrea voi sa vedeti cand ziceti la toate filmele aceleasi replici “film de kkt” “un rahat de film” “o porcarie de film” nu va mai uitati frate la niciunu si terminam balciu.
   Sa dau si eu o nota…8+… cred ca e binisor.
   Astept si partea a-ll-a dak o sa fie. VIZIONARE PLACUTA

  5. roxy | 2012-07-31

   cher am dorit sa vad filmu sar dupa comentariile acestea miam dat seama ca e plicticos 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net