The Deadly Affair – Afacere Mortală (1966) – filme online

The Deadly Affair – Afacere Mortală (1966) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

3 nominalizări BAFTA.

Charles Dobbs (James Mason), un agent secret britanic investighează sinuciderea aparentă a oficialului Ministerului de Afaceri Externe, Samuel Fennan (Robert Flemyng). Dobbs bănuiește că soția lui Fennan, Elsa (Simone Signoret), un supraviețuitor al unui lagăr de exterminare naziste din Germania, ar putea avea unele indicii, dar alți oficiali doresc să renunțe la caz, în ciuda faptului că Dobbs bănuiește că adevărul este altul. Așa că Dobbs demisionează și împreună cu un inspector ieșit la pensie, Mendel (Harry Andrews), fac front comun în anchetarea cazului, pe cont propriu. Dobbs nu este deloc sigur ca există o serie de anomalii, care pur și simplu nu pot fi explicate și astfel ancheta lor deconspiră un grup de spioni și mai apoi, mult mai multe elemente la care nici nu visaseră vreodată…

IMDB : 6,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Sanda | 2017-04-21

  Lagarele alea nu erau de exterminare, ci de concentrare si de munca, cu toate facilitatile pentru o internare decenta a detinutilor, care nu erau cu totii
  etnici evrei sau de credinta iudaica. Doar oponentii politici erau dusi acolo,
  nu cei considerati rasa inferioara, asa cum mint cartile si filmele de istorie
  corect politic si corect ideologic facute.

 2. LeCarre | 2016-08-22

  Pentru ca il iubesc pe John LeCarre mi-am ales numele de…prieten LeCarre. Este unul din autorii mei favoriti iar ecranizarile dupa cartile sale sunt TOATE foarte reusite. Acest film este realizat dupa primul sau roman. Desigur, poate fi apreciat la valoarea sa mai mult de catre cei care au trait in perioada razboiului rece, in vremurile tulburi cand vechii aliati deveneau dusmani dar relatiile interumane stabilite in timp nu puteau fi sterse. Atunci, pentru cei mai tineri, nimic nu era ce pare, jocurile se faceau in laboratoarele serviciilor iar tradarile aveau nostalgia sentimentelor nascute intre oameni care isi serveau, fiecare la un moment dar, propria tara. Minunat film.

 3. Luna | 2016-08-21

  Un film cum rar mai vezi azi….multumim filmehd!

 4. Bogumil | 2016-08-21

  merita din plin toate premiile obtinute.. vizionati cu incredere !

 5. mihai p | 2016-08-21

  Un film clasic! Meserie, cum rar mai vezi in prezent, chiar daca usor ciudat, m-a facut din nou sa regret anii ’60-’70, care în opinia mea-au fost anii cei mai prolifici ai cinematografiei! Parerea mea!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.