The Desert Fox: The Story of Rommel (1951) – filme online

The Desert Fox: The Story of Rommel (1951) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Erwin Rommel (James Mason) este comandantul şef al armatei germane Afrika Korps şi cel mai celebru soldat german de la primul război mondial încoace,deja o legendă în deşert, fiind asemuit cu cu o vulpe şireată, care avea o consideraţie scrupuloasă pentru reguli de război, ardoarea şi îndrăzneala sa producând dezastre supărătoare Marii Britanii. Din această cauză în 1941, cu o lună înainte de atacul japonez de la Pearl Harbor un submarin britanic debarca în apropierea coastelor Libiei câteva comandouri cu misiunea de a-l lichida pe Rommel, dar acţiunea eşuează. Suferind de o difterie cronică a nasului şi fiind la tratament în Germania, este trimis urgent de Hitler (Luther Adler) înapoi pe frontul din Africa la El Alamein pentru a menţine poziţiile în faţă atacului britanic. Ştiind că nici Rusia, SUA sau Anglia nu vrea să facă pace cu Hitler, Feldmareşalul Rommel se gândeşte tot mai serios să participe la conspiraţia împotriva Führerului şi să salveze Germania de la dezastru.

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

11 comentarii
 1. Munteanu paul | 2018-02-02

  l-am revazut cu placere.o pagina reala a istoriei si adevarul crud despre razboi.un film despre onoare si cavalerism lucruri care azi cu greu le mai poti vedea.james mason foarte bun in rolul lui rommel.nota 10

 2. corneliu zelea codreanu | 2017-04-07

  Un razboi fratricid intre popoarele europene din cauza lacomiei nemasurate
  a jidanilor si din cauza obsesiei lor bolnave si psihopate de a baga toate na-
  tiile lumii sub tirania lor teribila. Asta au fost de fapt ww1 si ww2. Doua razboaie fratricide de dragul intemeierii NWO jidanesti.

  Asta e de fapt rostul gogoritei holocaustului, cea mai impresionanta poveste horror-fantasy inspirata din istorie care a fost creata vreodata.

 3. v. pungaru. | 2017-03-21

  Rommel a fost un soldat formidabil,dar asta e destinul,..a fost de partea cealalta a baricadei.

 4. radu | 2016-10-09

  Nu sunteti istorici! Spuneti-va parerea doar despre film, cunoastem toti povestea dar despre film cum e realizat , e bun , nu !Nu mai faceti analiza istorica ! Zice-ti daca e bun sau nu filmu!!!!!!!!

 5. vasile | 2014-12-04

  rommel 2012… filmul care evoca sfarsitul marelui feldmaresal… de urmarit

 6. Mihaela Z | 2013-08-10

  Rommel, un nume admirat de subordonații săi, un strateg militar de primă clasă care l-a determinat pe Churchill să spună, în Camera Comunelor, că „și-a câștigat respectul nostru” și un „mic loc pentru cavalerism”. O pagină de istorie încheiată brutal tocmai de către acela care ar fi trebuit să îi aprecieze cel mai mult geniul.
  Un film deosebit care a știut să împletească secvențele reale de luptă cu cele artistice. Mulțumesc ❗ ❗ ❗

 7. GEORGE... | 2013-04-14

  ACESTA ESTE UN FILM BUN SI MERITA VAZUT DE CATRE IUBITORII “GENULUI”…..PAREREA MEA ESTE CA ROMMEL DESI CUNOSTEA PLANUL DE ASASINAT NU EREA DE ACORD CU UCIDEREA LUI HITLER CI DOREA CA ACESTA SA FIE ARESTAT SI CONDAMNAT PENTRU MASACRELE PE CARE LE ORDONA IMPOTRIVA UMANITATII…..ROMMEL A FOST UN BUN SOLDAT SI UN GERMAN “PUR LA SUFLET”,UN COMANDANT DEOSEBIT SI RESPECTAT DE CATRE SOLDATII DIN SUBORDINE…..vizionare placuta…..

 8. pacos | 2013-04-09

  ROMMEL NU A PARTICIPAT LA ATENTATUL IMPOTRIVA LUI HITLER DAR, A FOST CONTACTAT DE CONSPIRATORI.
  PENTRU CA A STIUT DE CONSPIRATIE SI NU A DIVULGAT A FOST NEVOIT SA SE SINUCIDA!

 9. Andrei | 2013-03-03

  Rommel nu a participat la complotul din 1944, desi pana la urma regimul nazist l-a gasit “vinovat”. Nu a acceptat uciderea Fuhrer-ului, fiind impotriva acestei idei. A fost poate singurul militar care s-a bucurat de stima si respectul aliatilor. S-a sinucis inghitind cianura, fiind fortat sa ia aceasta decizie. Daca nu o facea urma sa fie judecat de Tribunalul Poporului si gasit vinovat, iar ulterior spanzurat. Familia sa probabil urma sa aiba aceeasi soarta.

 10. eu | 2012-11-13

  bun filmu, da pan` la urma cum a murit?
  A facut parte din grupul celor ce au stat la baza atentatului asupra lui hitler,datorita faimei si a tot ceea ce a facut in timpul razboiului hitler a cerut ca el sa nu fie judecat si spanzurat sau impuscat de un pluton si ia dat de ales sa isi ia singur viata.
  Sinucidere

 11. radu | 2012-09-30

  Superb!M-am relaxat la acest film;multumesc filmehd;referitor la o complectare despre filmele mai vechi (cu tancuri Moscova>Berlin) va mai aduceti aminte de filmul Sharic? (Polonez)

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!