The Dresser – Garderobierul (1983) – filme online

The Dresser – Garderobierul (1983) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Dresser – Garderobierul (1983) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

4 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA, 2 premii şi o nominalizare Berlin.

O poveste despre loialiate, prietenie şi ceea ce se întâmplă în spatele scenei, dincolo de lumina reflectoarelor.
Ceea ce constituie substanţa acestui impresionat film este complicată relaţie a doi bărbaţi care şi-au adus vieţile drept ofrandă artei teatrului pe care l-au servit fără nici cea mai mică rezervă. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un actor bătrân (Albert Finney), cândva un interpret de succes al personajelor lui Shakespeare, căruia cei din jur i se adresează numai cu apelativul “Sir”, îşi continuă turneele pe scenele britanice alături de colegii scutiţi de serviciul militar din cauza vârstei sau a diferitelor handicapuri fizice. Numai că, pe măsură ce timpul a trecut, frustrările acestuia au sporit, iar acum este senil şi îi sare ţandăra din orice. Cel asupra căruia îşi revarsă mânia de fiecare dată este Norman (Tom Courtenay), garderobierul lui, un homosexual a cărui loialitate pare fără sfârşit. Acesta este în stare de orice pentru omul pe care îl iubeşte.

În această peliculă, adaptare cinematografică a premiatei piese a lui Ronald Harwood, Albert Finney realizează unul dintre cele mai importante şi reuşite roluri ale remarcabilei sale cariere.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net