The Dunwich Horror (1970) – filme online

The Dunwich Horror (1970) – filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI

The Dunwich Horror (1970) – filme online

GEN FILM: FILME VECHI, HORROR
5.4
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

The Dunwich Horror este un film independent american de categoria B care este bazat pe o povestire omonimă de H.P. Lovecraft.
La Universitatea fictivă Miskatonic din Arkham, Massachusetts se află expusă o carte rară despre demonologie şi ocultism denumită ”Necronomicon”. Un străin, care mai târziu se prezintă ca fiind Wilbur Whateley, doreşte să împrumute cartea pentru a o studia, dar Dr. Henry Armitage nu este de acord, în schimb studenta Nancy Wagner îi permite fiind influenţată de privirea hipnotică a lui Whateley. Nancy va cădea total sub influenţa lui Wilbur şi se mută la conacul acestuia.
Mama lui Wilbur, Lavinia, este internată într-un ospiciu şi este dezvăluit mai târziu că ea a avut doi gemeni şi că Wilbur Whateley are un frate geamăn care este aproape uman. Wilbur Whateley doreşte să refacă ritualul bunicului său de a aduce înapoi pe Pământ pe ”Cei Vechi” prin sacrificarea lui Nancy pe baza unor incantaţii din Necronomicon.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. ramaitanar | 2015-03-29

   O mare prostie. Nota 3.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net