The Extra Man (2010) – filme online gratis

The Extra Man (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Extra Man (2010) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

Louis Ives este un visator singuratic, care se viseaza drept un erou al unui roman scris de F Scott Fitzgerald, renunta la slujba pe care o are si se indreapta spre Manhattan pentru a deveni un scriitor. Acesta inchiriaza o camera in apartamentul lui Henry Harrison, un barbat excentric, insa foarte inteligent, care lucreaza ca “extra man” – o escorta sociala pentru vaduvele instarite din inalta societate a New York-ului. Pe masura ce actiunea inainteaza, intre cei doi se stabileste o legatura neasteptata.

Anul lansarii: 2010
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

6 comentarii
 1. dan | 2014-11-22

  hmmm…un film cu oameni ciudati ..pentru un public excentric…dar bine jucat ..

 2. A Hot Dog | 2013-08-04

  este un film deosebit ! americanii nu prea mai fac filme de genul pe care in europa le numim “artistice” ,(asta este incredibil de original si inteligent,brilliant , un pic intelectualist) pe care le apreciaza doar un anumit gen de cineasti,si ma bucur ca am descoperit din greseala acest film si sper sa fie vizionat doar de persoane care-l pot intelege cu adevarat e tare urat cand genu asta de filme e criticat de pr…i . kevin kline e magnific ca niciodata …ce sa mai zic o raritate in ziua de azi si la noi, un pic fans al old fashioned care chiar am citit henry James si Fitzgerald si ne place sa ne imbracam preppy chiar daca santem tineri si nu facem parte din ivy League …chiar ne place 🙂 thanks for this one filme hd :* !!!!

 3. tedy | 2012-12-20

  nota 8

 4. Monica | 2012-10-09

  Mi-a placut acest film : un scenariu deosebit, interesant. Mi-a placut teribil personajul principal, excentricul Henry. Ma bucur sa vad ca mai fac si americanii filme de acest gen. Paul Dano, din noul val de actori americani talentati, imi place, ma si intriga oarecum, isi alege roluri deosebite.

 5. Loulli | 2012-09-30

  faina comedie:) cu replici inteligente, o recomand:)

 6. o fata | 2012-09-16

  plictisitor…..mai mult de 25 d min nu am rezistat

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!