Vizioneaza filme online

The Eye of the Storm – Centrul furtunii (2011) – filme online

Elizabeth Hunter (Charlotte Rampling) a fost o femeie frumoasă şi autoritară, care s-a căsătorit cu un bărbat bogat din înalta societate australiană şi a continuat să seducă deopotrivă politicieni şi artişti, ducând o existenţă promiscuă şi exercitând un control tiranic asupra celor doi copii ai săi pe nume Basil (Geoffrey Rush) şi Dorothy (Judy Davis). Deşi în prezent a depăşit vârsta de 80 de ani şi a suferit un atac vascular cerebral care a imobilizat-o la pat, bătrâna doamnă îşi păstrează intact spiritul dominator şi are o influenţă distructivă atât asupra lui Basil şi a lui Dorothy, care au zburat cu avionul tocmai din Europa pentru a fi alături de mama lor în ultimele ei zile de viaţă, cât şi asupra avocatului, a menajerei şi a celor două infirmiere care o îngrijesc. Basil Hunter este un actor de succes la Londra, iar Dorothy de Lascabanes a fost măritată la Paris cu un prinţ francez, însă amândoi se confruntă cu probleme financiare şi unul dintre motivele ascunse pentru care au venit atât de repede lângă patul de moarte al mamei lor este dorinţa de a-şi însuşi o parte cât mai mare din averea familiei. Numai că reunirea celor trei scoate la suprafaţă vechi resentimente şi fricţiuni din sânul familiei, iar personalităţile fiului şi fiicei se ciocnesc violent cu cea a mamei.

IMDB : 6,3

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to The Eye of the Storm – Centrul furtunii (2011) – filme online

 1. Razvan Petrescu a comentat: 05/05/2017 ora 21:06

  Splendidă ecranizare a romanului cu acelaşi titlu semnat Patrick White, scriitor colosal.
  Desăvîrşit jocul celor trei mari actori, foarte bună regia, imaginea, coloana sonoră.
  O rugăminte pentru administratorii site-ului: nu mai acceptaţi traduceri atît de proaste, e păcat de filme. Cea de aici este de neaacceptat, începînd cu titlul: sînt milioane de oameni care au citit cartea şi au văzut filmul “Ochiul furtunii”, pentru că asta înseamnă “The Eye of the Storm, iar nu “Cu privire la furtună”.

 2. violeta a comentat: 11/05/2016 ora 23:55

  Actori foarte buni! Au jucat excelent!
  In schimb subiectul abordat si modul lipsit de etica , responsabilitate si chiar bun simt(minima morala) nu corespund scalei mele de valori si principii.
  Mi-a dat senzatia ca asist la o “schizofrenie familiala”chiar “sociala” pe alocuri( relatiile intre membrii societii bizare).
  Sunt convinsa ca exista astfel de oameni si relatii…ii tolerez…dar prfer sa stau la distanta de astfel oameni,situatii….
  Interesant filmul!
  Multumesc fhd!

 3. elena a comentat: 25/04/2016 ora 19:40

  repostati va rog?!

 4. danut a comentat: 17/10/2015 ora 22:03

  uimitor de bun, actori profesionisti

 5. Nick a comentat: 31/05/2014 ora 23:58

  Un film cu un subiect mai putin tabu in vest…despre decadenta in care traiau si traiesc si acum bogatii …ce parca la noi nu este la fel ?
  Actori minunati intr-o distributie ireprosabila….fiecare rol cu o interpretare deosebita la inaltimea castingului…..
  Un film pe care il poti revedea fara a te plictisi …pentru ca in mod sigur ii vei descoperii valente care iti pot scapa la prima vizionare…..
  Vizionare placuta / datorita Filme hd …..multumiri /

 6. radum a comentat: 28/04/2014 ora 16:54

  Destine si vieti risipite…Si-atat.
  Un film deosebit.
  “Bravo”scenariului,regiei si interpretarii,toate de exceptie.

 7. Margineanu Eugenia a comentat: 24/04/2014 ora 21:37

  Excelent film,insa m-a frapat comportamentul de tarfa de-a lungul intregii ei vieti a mamei,in fapt chiar m-a revoltat cum si-a tratat sotul si copii chiar cand erau mici;ca sa nu mai spun ca l-a sedus si pe prietenul fiicei sale .Actorii minunati.Multumesc.

 8. verbina a comentat: 23/04/2014 ora 21:03

  Foarte bun film!

 9. elenaef a comentat: 22/04/2014 ora 18:01

  Ciudata femeie era Elizabeth si din ce am inteles ca a iubit viata ,seducatoare si rafinata atragea barbatii altor femei. :fhd:

 10. minnie a comentat: 22/04/2014 ora 13:59

  Minunat film! Te indeamna sa te gandesti la cum si ce traiesti … Geofrey Rush excelent , ca intotdeauna….

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *