Vizioneaza filme online

The Front – Paravanul (1976) -filme online

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Acest film străluceşte şi distrează. Un Woody Allen în distribuţie, într-o situaţie atipică: nu este regizorul filmului şi nici măcar nu a scris scenariul. Este doar actor.
Howard Prince (Woody Allen) este un om obişnuit, un casier banal. Vechiul lui amic, Alfred Miller este dimpotrivă un scenarist TV de success, care din pacate e trecut pe o “listă neagră” datorită activităţilor sale “ne-americane”, fiind suspectat de senatorul Mc Charty (senatorul a făcut mare vâlvă la vremea lui) ca fiind simpatizant al comunismului. În situaţia dată, Miller nu poate face nimic în singurul domeniu în care ştie să facă ceva, iar cariera lui riscă să fie irevocabil distrusă.
Nu şi dacă atât de obişnuitul Prince şi-ar pune numele pe scenariile lui Miller. Aşa scenaristul ar putea avea resurse pentru existenţă, iar dintr-o persoană banală, casierul de până acum ar putea deveni cineva.
Şi presupunând că ar merge în cazul lui Miller, ce-ar fi dacă alţi 3 scenarişti aflaţi în situaţii similare l-ar ruga pe Prince să-şi pună numele şi pe scenariile lor?

IMDB : 7,4

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to The Front – Paravanul (1976) -filme online

 1. papageno a comentat: 05/06/2017 ora 16:24

  As vrea tare mult sa vad “Deconstructing Harry – Viata lui Harry” in regia lui Woody Allen. Puteti sa postati acest film? Multumesc.

 2. papageno a comentat: 05/06/2017 ora 16:19

  Un film omagiu pentru victimele “mccarthysm-ului”, care mi-a placut mult mai mult decat recentul Trumbo (2016). Regizorul Martin Ritt, el insusi victima a acelei perioade, priveste inapoi fara manie, ci cu umor si ironie. Excelent Woody Allen in rolul lui Howard Price, cu cata naturalete a interpretat evolutia personajului (incepe pentru bani, descopera dragostea, devine tot mai responsabil, emite chiar pretentii privind calitatea scenariilor, se implica tot mai mult pana la identificare)…. Filmul mi-a amintit de Monsieur Klein cu Alain Delon.
  Pe lista neagra au fost trecute celebritati ca Leonard Bernstein, Charlie Chaplin, Edward G.Robinson, Arthur Miller, Luis Bunuel, Harry Bellafonte etc.

 3. papageno a comentat: 04/06/2017 ora 23:42

  Va rog, daca puteti sa repostati acest film…Multumesc.

 4. Kron a comentat: 13/09/2015 ora 20:43

  Filmul reflecta perfect isteria Americii anilor ’50. Woody Allen, ca de obicei, magnific. Multumesc, admin.

 5. niki29 a comentat: 31/07/2014 ora 15:49

  Mai Dorutule nimeni nu afirma ca americanii sunt niste ingerasi, dar intre 2 rele, trebuie sa alegi, esti obrigat sa alegi.. Noi nu suntem Elvetia sa ne permitem o stare de neutralitate pt mult timp din cauza sit. noastre geografice si a istorice. Dar ok tu esti rusofil nu intelegi.. oricum cred ca chiar um pupator de rusi ca tine, este de acord ca rusi au facut mult dar mult mai rau romaniei si romanilor decit turci unguri si americani la un loc..

 6. felicia a comentat: 24/05/2014 ora 23:40

  Probabil ca s-au facut unele exagerari cu acea ” lista neagra”, dar ginditi-va ce s-ar fi intimplat pe plan mondial daca doctrina comunista s-ar fi implementat si in America. Uitati-va din cine era compusa lista si amintiti-va din istorie cine a adus comunismul in Romania, unde in numele acestei doctrine s-au comis atrocitati inimaginabile.

 7. Doru a comentat: 17/04/2014 ora 21:55

  Subtitrarea cu greseli!
  Cat despre film,….la mijlocul secolului trecut, nu era nici o diferenta intre cum actionau comunistii si capitalistii, distrugand mii de vieti ale cetatenilor propriilor lor tari. Diferenta este ca americanii sunt mult-mult mai ipocriti!
  Ceea ce s-a intamplat in Romania si in URSS ni se aminteste mereu, in vreme ce mizeria americanilor a fost uitata sau ascunsa sub pres.
  Tanara generatie nu are de unde sa mai stie asta.

 8. cinefila a comentat: 16/04/2014 ora 13:44

  Un film foarte bun, nu numai ca valoare artistica, dar si ca prilej de reflectie pentru admiratorii neconditionati ai americanilor!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *