Vizioneaza filme online

The Genesis Code (2010) – filme online

Un jucător de hochei elev la colegiu și o studentă la jurnalism luptă pentru a găsi o cale comună dintre crediața lor spirituală și știința…

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (3)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (2)
 • WOW (3)
 • Capodopera (6)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Genesis Code (2010) – filme online

 1. BORA a comentat: 03/11/2015 ora 18:23

  Se pare ca noi, oamenii, nu vom afla niciodata despre originea universului, creatorul acestuia si apoi despre creatorul “creatorului”. Si cand spun NICIODATA ma refer la ambele referinte temporale atat a uneia din preajma unui punct cu o masa infinita in care curgerea timpului ar fi incetinita cat si una actual pamanteasca. Echivalarea celor 6 zile ale genezei cu cei 16,5 miliarde de ani in care universul s-a extins si galaxiile s-au format nu imi pare plauzibila din moment ce singularitatile gravitationale de masa infinita sau gaurile negre sunt deocamdata decat niste concepte pur teoretice.
  Chiar daca in aceptiunea religiosilor, “creatorul” sau ceva sau cineva superior noua ar aparea pe un norisor direct din rai tot nu am intelege ce se intampla de fapt. Si pentru ce dumnezeu sa vina tocmai pe aceasta planeta cand are la dispozitie intreg universul ba chiar mai mult decat atat. Suntem prea mici sa intelegem ceva. Rasa umana v-a fi stearsa de pe fata pamantului de mai multe ori, v-a renaste, vor aparea povesti religioase noi, se va minuna din nou de existenta piramidelor si tot tacamul. Poate chiar v-a popula alte planete luand cu el animale, plante…In film fantasmagoriile religioase abunda dar sunt decent exprimate. Fara gretoasele expresii cu iad, pacatosi, mantuire, aleluia si doamne miluieste. Rugaciunile sunt la loc de cinste, minunile prezente ca… na… trebuiau puse ca o responsabilitatea divina cumva.
  Filmul ofera o alternativa de luat in considerare … de aceea sfatuiesc pe oricare poposeste la aceasta pagina sa se inarmeze cu rabdare si sa il vada chiar si de 2 ori. A doua oara poate parea mai logic. Deci, iluminalre placuta.

 2. sorin a comentat: 10/07/2014 ora 13:01

  o lectie de viiata 🙂

 3. Catalin a comentat: 10/07/2014 ora 03:38

  Frumos filmul nota 10+ merita vazut

 4. Cipri a comentat: 08/07/2014 ora 19:45

  Mi-au dat lacrimile la final super filmul 🙂

 5. marius a comentat: 08/07/2014 ora 00:21

  superb film 10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *