The Great Mouse Detective (1986) – filme online

The Great Mouse Detective (1986) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Basil, un Sherlock Holmes rozător, investighează răpirea unui fabricant de jucării şi descoperă legăturile acestuia cu Profesorul Ratigan.

The Great Mouse Detective este o animaţie apărută în anul 1986, fiind distribuită de către Walt Disney Feature Animation. De regia acestei animaţii s-au ocupat Ron Clements şi Burny Mattinson, iar de scenariu s-au ocupat Peter Young şi Vance Gerry. Printre cei care şi-au împrumutat vocile pentru aceasta animaţie sunt Vincent Price, Barrie Ingham, Val Bettin sau Susanne Pollatschek. Aceasta animaţie face parte din seriile Walt Disney Animated Classics, fiind cunoscută şi sub denumirile de The Adventures of the Great Mouse Detective, pentru relansarea pe care a avut-o în anul 1992, iar în alte ţări, Basil the Great Mouse Detective. Acest film este bazat pe seria de cărţi pentru copii, Basil of Baker Street, scrisă de către Eve Titus. În Londra Victoriană, Anglia, fabricantul de jucătorii şi astfel tatăl unei fetiţe şoarece, este răpit de către un liliac. Aceasta se înrolează în cadrul Basil of Baker Street, acest şoricel fiind un Sherlock Holmes al rozătoarelor. Cazul ia amploare atunci când Basil descoperă un plan împotriva Coroanei.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net