Vizioneaza filme online

The Grey Zone – Zona morții (2001) – filme online

Ca parte a soluţiei finale naziştii fãceau apel la “unităţi speciale” cunoscute sub numele de Sonderkommandos al cãror rol era sã ajute în procesul de exterminare în taberele de concentrare din timpul celui de-al Treilea Reich. Aceşti evrei duceau condamnaţii în camerele de gazare şi le scoteau cadavrele dupã gazare. În schimbul acestei munci se bucurau de privilegii nemaiauzite`nainte de a fi exterminaţi la rândul lor dupã 4 luni. Bazat pe mãrturiile martorului ocular dr. Miklos Nyszli, doctor evreu de origine maghiarã desemnat de dr. Josef Mengele sã asiste la experimentele medicale pe deţinuţi, acest film prezintã evenimentele petrecute în Sonderkommando 12, format în mare parte de evrei de origine maghiarã, de la Auschwitz II-Birkenau.

IMDB : 7,1

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

15 Responses to The Grey Zone – Zona morții (2001) – filme online

 1. elvetianu a comentat: 08/02/2017 ora 16:51

  sincer mi,as fii dorit sa nu mai exist pe pamant nici un nazist din rasa lu hitler 🙂

 2. WsT a comentat: 13/09/2016 ora 23:32

  Cică holocaustul=cea mai bănoasă minciuna :)) “Adrian copilul minune” tu ori ești neamț ori n-ai nici o treaba cu istoria 😉 Au existat lagărele si erau de exterminare,inainte de a se termina războiul,le-au ras de pe fata pământului și au plantat pomi în locul lor, au ars toate documentele, doar ca nu aveau ce sa facă cu toate cadavrele din gropile comune, pentru ca nu pe toți i-au ars, au îngropat o buna parte din oamenii pe care i-au ucis în gropi comune, ei ,gropile alea au fost descoperite si găsite cadavre. Există cărți,documentare si multe altele care atestă ceea ce scriu. Dar n-ai tu de unde să fi aflat așa ceva,pentru tine e bună varianta cu minciuna. Patetic!

  • Andra a comentat: 31/01/2017 ora 11:24

   Am fost în vizita la Auschwitz în Polonia , se găsgăsesc încă Documente în Arhiva, este permis sa le vezi ! Este interesant, au reușit în mare graba sa dărâme crematoriul și camera de Gazare , în rest multe lucruri ale oamenilor sunt la expoziție, inclusiv poze ale experimentelor nereușite !

 3. martha a comentat: 18/10/2015 ora 22:49

  actiuea este bazata pe povestirea unui martor ocular !!!,,,toate povestile despre holocaust sunt povesti ale martorilor oculari,,,niciun document nu arata ca evreii au fost exterminati…evreii au vrut si vor bani de la nemti ptr ca sunt mai fraieri…bine ca le-a mers,dar nu-mi baga pe gat sa si cred,,,la filme cu asemenea tematica nu ma uit,,

 4. adrian copilul minune a comentat: 27/08/2015 ora 02:36

  Holocaustul=cea mai banoasa minciuna din istoria omenirii :mrgreen: 😆

 5. adriana cea nebuna a comentat: 27/08/2015 ora 02:34

  Adevaratul holocaust a fost comis de iudeo-kazarii ajunsi la putere in tarile din fostul bloc comunist, impotriva elitelor acelor popoare rusi, romani, bulgari etc. timp de decenii cat a durat regimul comunist. Comunismul nu e altceva decat Talmudul pus in practica, cu non-evreii pe post de mase de animale bune de exploatat, iar membrii partidului si prietenii lor sunt toti iudeo-huno-turco-kazari ce se considera singurii oameni. Deci nu sunt albi europeni si nici semiti evrei despre care se vorbeste in Biblie.

  Nu degeaba nu se recunoaste holocaustul rosu. :mrgreen:

 6. adrian copilul minune a comentat: 27/08/2015 ora 01:35

  holocaustul= cea mai mare minciuna si cea mai banoasa calomnie la adresa popoarelor crestine europene, in folosul financiar si economic al Israelului, sustinuta cu indarjire si cu politica pumnului in gura de sionisti, evrei si nu numai 👿

  sionismul=cea mai demonica ideologie din istoria omenirii, adevaratii fascisti si rasisti 👿

  Au existat lagare de concentrare, nu de exterminare, pentru dizidentii politici, evrei si nu numai. :mrgreen:

 7. dan a comentat: 20/08/2015 ora 19:48

  foarte bun. mi-a placut mult!

 8. loredana a comentat: 19/08/2015 ora 21:01

  Un popor crestin nu ar face niciodata asa ceva, chiar un popor heterodox/eretic crestin.

 9. pik a comentat: 19/08/2015 ora 16:49

  Multumesc frumos…

 10. marko a comentat: 19/08/2015 ora 14:22

  coment-le sunt pur si simplu de prisos! cititi si voi statisticile condamnarilor asasinilor de la Auswich nici 10 % nu au fost condamnati…eu cred ca Moartea! pur si simplu a avut permisie pe pamant iar Zeus era beat sau pe Marte cu vreuna nereusind sa o dovedeasca …lumea asta este inca la fel de salbatica ca in neolitic din pacate!

 11. pik a comentat: 18/08/2015 ora 03:54

  Se poate reposta va rog frumos? Multumesc anticipat…

 12. danascri a comentat: 02/01/2014 ora 22:41

  Pepy, nu te supara, ai impresia ca suntem cumva la piata? aia au luat despagubiri io si cu neamu’ meu – nu… 😥 😥
  Vorbim despre tragedia a unor oameni; indiferent daca-ti convine au ba, se pare ca a fost reala si da, se pare ca a fost initiata(ea, tragedia) de neamul cu care te identifici.

 13. ALEXXYSS a comentat: 31/01/2013 ora 16:25

  Milioane de multumiri FILMEHDpentru postarea acestui film superb,am vazut cu mare placere si PIANUL ,tot pe acest site.Sunt un fan al vostru ,aici am gasit cele mai bune filme.

 14. pepy a comentat: 30/01/2013 ora 17:39

  Nimic nou, subiectul filmului ultra-cunoscut, Pacat ca discutam totusi despre niste fiinte umane si nu doar niste numere gravate pe mana ca la animale. Am vazut un singur film cand evreii din lagar au evadat cu pretul vietii care era oricum scurta,si am fost adanc impresionata. In restul filmelor cu lagarele de exterminare m-am tot intrebat de ce s-au lasat dusi ca oile la taiere, fara riposta ca erau numerosi totusi si ar fi avut sanse, raspunsul: lasitatea si egoismul. Mama si bunicul meu fiind etnici germani nascuti in Romania (schvabi),in 1945 au fost deportati in Rusia in lagare de munca in subteran-minerit, cu paza si sarma ghimpata , hrana ca la porci ,plosnite,paduchi….Mama mea s-a intors dupa 5 ani si bunicul a murit acolo.Pentru ororile suferite de evrei in lagare au primit de la statul german zeci de ani sume uriase ca despagubire morala, mama si bunica mea nu au primit nici macar scuzele de rigoare de la statul roman pentru deportarea unor nevinovati in Rusia in vagoane de marfa pt animale ,fara hrana si apa zile intregi.Ce sa mai spun, uitativa , recomandat pt cine nu a mai vazut filme de acest gen .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *