The Grifters – Escrocii (1990) – filme online

The Grifters – Escrocii (1990) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Atunci când condamnatul care este un artist desăvârşit, Roy Dillon (John Cusack), este vizitat de mama sa Lilly (Anjelica Huston), care este de asemenea o infractoare şi în acelaşi timp o artistă, îl trimite pe Roy la spital din cauza unei lovituri pe care a primit-o în burtă, în timp ce lucra la o escrocherie. Prietena lui Roy, Myra (Annette Bening), a treia infractoare care este artistă, vine să-l viziteze pe Roy, moment în care vom descoperi că Lilly şi Myra nu prea se înţeleg. După ce este eliberat din spital, Roy şi Myra pleacă într-o mică excursie, unde i se face o propunere, aceea de fi partenerul în infracţiuni al Myrei. Totul se va destrăma în curând pentru cei trei artişti condamnaţi, iar acest lucru va conduce spre un punct culminant sângeros.

The Grifters este un thriller apărut în anul 1990. De regia acestui film s-a ocupat Stephen Frears, iar de scenariul s-a ocupat Donald E. Westlake, scenariu adapatat după romanul cu acelaşi nume, scris de Jim Thompson.

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net