The Grudge 2 (2006)

The Grudge 2 (2006)

Vezi trailer
5.0
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
5.0
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

34 comentarii

Trimite filmul

Sinopsis filmeHD

Acest film este un remake dupa ”Ju-On” o terifianta pelicula japoneza in regia lui Takashy Shimizu. Karen Davis, o infirmiera din America, se muta la Tokyo si intalneste aici un spirit supranatural care isi poseda victimele. O serie inspaimantatoare si misterioasa de morti incepe sa apara odata cu trecerea spiritului prin victimele sale. Karen trebuie sa gaseasca acum o modalitate de a opri aceasta vraja, inainte de a deveni ea insasi urmatoarea tinta.

Sinopsis cinemagia

O noua explorare a fatidicelor efecte supranaturale ale blestemului, care se rasfrang acum asupra a inca unui grup de victime aparent fara nicio legatura intre ele. Una cate una isi afla sfarsitul, pe masura ce blestemul le contamineaza. La Tokyo trei prietene viziteaza casa bantuita, iar fantoma porneste in urmarirea lor. In Chicago, Trish se muta in casa prietenului ei, Bill, numai ca in vila vecinului lor incep sa se petreaca lucruri ciudate.

.

Anul lansarii: 2006
Distributie:

Loading...
Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
  The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
  Blindness (2008) - Alb orbitor

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!
  1527211497