The Guns of Navarone – Tunurile din Navarone (1961) – filme online

The Guns of Navarone – Tunurile din Navarone (1961) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI

The Guns of Navarone – Tunurile din Navarone (1961) – filme online

7.6
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Un premiu şi 6 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur.

Două imense tunuri instalate de nazişti pe insula Navarone ţin la respect operaţiunile întreprinse în zonă de forţele aliate.

Capt. Keith Mallory (Gregory Peck), Cpl. Miller (David Niven) şi Col. Andrea Stavros (Antony Quinn) sunt aliaţii sabotori cărora li s-a atribuit o misiune imposibilă: infiltrarea pe insula nazistă şi distrugerea armamentului inamic, acest lucru prevenind riscul capturării celor 2000 de soldaţi ai trupelor britanice.

Ajutat de o distribuţie extraordinară şi produs la o scară mare, filmul a înregistrat un succes enorm, primind nu mai puţin de 7 nominalizări la premiul Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film) şi premiul pentru cele mai bune efecte speciale. Nuvela lui Alistair MacLean a devenit sursa de inspiraţie pentru multe povestiri de aventura ecranizate, incluzând «Ice Station Zebra» şi «Where Eagles Dare».

«Tunurile din Navarone» este nu numai cea mai bună adaptare a lui MacLean, ci şi unul dintre cele mai bune spectacole de acţiune şi aventură realizate vreodată.

Trimite filmul

Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  12 comentarii
  1. cristin s. | 2015-11-12

   Un film minunat cu actori si mai minunati,EXCELENT.

  2. relu | 2014-11-02

   foarte tare

  3. relu | 2014-11-02

   super tare film

  4. RADU ALEX | 2014-06-29

   Beton film

  5. daiana | 2014-04-22

   super super site-ul asta,ca gasesti si capodopere care au aparut cu mai bine de 50 de ani in urma!! big up!

  6. Liviu | 2014-01-01

   Fara indoiala, un film exceptional, dupa cel mai cunoscut roman al lui Alistair MacLean. Stiu ca au fost ecranizate si alte romane scrise de el ; Armata 10 din Navarone, Acolo unde se avanta vulturii, Ultimile sase minute si altele nu mai stiu dar este interesant ca si-a vazut toate ecranizarile dupa romanele lui , pentru ca Alistair MacLean a murit in ianuarie 1987.

  7. ioan chirila | 2013-09-30

   nu ommiteti acest extraordinar film ,cu7apte oscaruri si cucei mai buni actoricum sunt aanthone quinn,greggory peck,irenepapassi alti.unii au trecut la cele vesnice

  8. aurelian vasile lacatus | 2013-09-20

   oooo fara nr lam vazut fr de mult cred cu sunt 30 de ani de atunci copil

  9. ady | 2013-02-02

   nota 10 big like 😆

  10. Aurel Boc | 2012-12-21

   L-am vazut de 10 ori si inca o s-al mai vad.Super.

  11. Beldean Ioan | 2012-11-19

   Am mai apucat sa revad un film de exceptie cu mari actori,parca a trecut o vesnicie de cand l-am vazut prima data,explozia de la final,a facut tot filmul,va multumesc ca existati si ca ne mai delectati cu filme pe care le credeam de mult apuse…o zi buna la d-stra si mai sper…)))

  12. lorian | 2012-11-18

   filmul acesta l-am vazut cu multi ani in urma (aprox 35 de ani) inca de atunci l-am considerat o capodopera motiv pt. care mi-am dorit sa-l revad dar nu am reusit pina acu .Cu acest prilej vreau sa multumesc tuturor celor care au realizat acest proiect :felicitari si sunt mindru de voi.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Merry Christmas, Mr. Lawrence - Craciun fericit domnule Lawrence! (1983) - filme online
  Revenge of the Ninja - Ninja II (1983) - filme online
  Buffalo '66 (1998) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net