The host (2007) Filme online gratis

The host (2007) Filme online gratis

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

In ciuda aparenţelor, nu ne aflăm doar în faţa unuia dintre acele filme cu monştri care şi-au propus să zguduie cu orice preţ box-office-ul. Cu toate că Gwoemul / The Host este cel mai de succes film coreean al tuturor timpurilor, se întâmplă rar ca succesul de casă să fie atât de bine dublat de succesul de critică.
Regizorul Bong Joon-ho împachetează într-o naraţiune simplă, clasică, dintr-acelea care de obicei sunt cheia succesului de marketing cu jucării şi jocuri video, un întreg sistem politic, social, media, fie el global sau local. Premisa filmului porneşte de la povestea reală a unor soldaţi americani dintr-o bază militară de lângă Seul, care în 2000 au vărsat în râul Han (sursa de apă potabilă pentru o bună parte din populaţie) 120 de litri de otravă. Peste câţiva ani – şi de aici începe filmul -, ca urmare a poluării iresponsabile, întreaga populaţie este alarmată de prezenţa în apele râului a unui monstru marin (Godzilla era, la rându-i, un produs al radioactivităţii de la Hiroshima!). Dar în introducere, obiectivul nu se focusează atât pe monstru, cât pe panica generală stârnită de acesta, pe chipurile tâmpe ale celor care, aţâţaţi de senzaţional, aruncă în creatură cutii de bere şi fac poze cu telefonul mobil. O vizită înseamnă şi o victimă: din sânul unei familii modeste este rapită Hyun-seo, o fetiţă fără mamă, cu un tată semiretardat, un unchi şomer, un bunic care-şi răceşte gura de pomană şi o mătuşă care ratează campionatul la tir cu arcul. Aceştia din urmă vor porni o odisee de exterminare a monstrului, care devine un pretext perfect pentru un portret creionat cu suspans, pe alocuri dramatic, întotdeauna uman şi de cele mai multe ori de un comic burlesc, al tarelor societăţii de secol XXI. Nu am să vă spun mai multe despre plot, decât că fetiţa apucă să dea un apel după ce a fost furată, ceea ce-i mână în luptă pe toţi membrii familiei şi lasă absurd de indiferent guvernul obsedat de viruşi şi de carantine.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net