The Humbling (2014) – filme online

The Humbling (2014) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
5.6
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Un actor de teatru, Simon (Al Pacino), aflat la vârsta a doua își pierde mințile angajându-se într-o relație cu o femeie mai tânără , cu orientări sexuale ”neclare”…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  14 comentarii
  1. euroted | 2015-11-07

   un film de exceptie …
   Sincer, numa asteptam la asemenea rol. Acest film trebuie vazut de mai multe ori pentru a fi inteles pe deplin. Si, de asemenea trebuie sa ne dam seama de realitatea vietii, sa invatam din nebunia ei si sa luam ce e mai bun.

   Cat despre partea morala… ca mai toate filmele din ziua de azi, se vede foarte clar decaderea umanitatii, se accentueaza clar efectele New Age asupra Crestinismului, asupra bunei cuviinte ce a fost candva si e afectata de generatia care vine… de dragul ei oferim totul pe gratis. Credeti-ma ca nu degeaba au fost introduse personajele Biblice in acest film… s urmariti si celelalte filme actualae si veti vedea aceeasi amprenta… lumea se destrama, alegerile se fac in subconstient, deja si separate-s oile de capre …

  2. utulini | 2015-09-13

   Copiii mei, peste cativa ani cand el nu va mai fi, veti lua fiecare film de al lui Al Pacino si il veti viziona. Nu mai vorbiti aiurea si savurati. Nu exista actor mai bun ca el.

  3. Laima | 2015-07-05

   una dintre cele mai bune interpretari ale lui Pacino…..un film excelent….un Roth excelent

  4. delia | 2015-04-09

   seamana cu o piesa de teatru, mie nu mi-aplacut, interpretarea este magistrala dar filmul, nu are actiune. 😆

  5. ghinion | 2015-03-14

   Multumesc!

  6. ghinion | 2015-03-14

   Nu mai pot viziona niciun film.De ce?

  7. emilian | 2015-03-14

   Ce roluri de toata jena a ajuns sa joace Pacino in ultimii ani. Pacat.

  8. argint | 2015-03-14

   aur gusturile nu se discuta 🙂

  9. fan | 2015-03-13

   Pentru aur .. Ai vazut “Parfum de femeie”? Este el fals acolo? .. Recomand

  10. olga | 2015-03-12

   Filmul este foarte bun, iar Al Pacino face un rol exceptional. Merita vazut.

  11. kosty | 2015-03-12

   interesant. dar destul de confuz ai nevoie de rabdare 😉

  12. aur | 2015-03-11

   In general nu imi place Al Pacino. Stiu doar doua sau trei roluri care i s-au potrivit. Cel mai mult a fost distribuit de producatori in roluri in care a trebuit sa compuna, cu un talent ce-i drept, greu de contestat, dar rolurile respective s-ar fi potrivit mai bine unui alt gen de actor. E un soi de cabotinism la el care nu-i poate lamuri pe producatori daca nu cumva inseamna si geniu. Aici (in acest film) cred ca l-au prins cu ideea ca ar putea insemna un fel de cantec de lebada. De aici si scenariul care cred ca i-a fost dedicat. E greu sa treci peste Al Pacino in istoria filmului, dar mie tipul imi lasa mereu o senzatie de fals. Si (aici glumesc) cred ca tipul incearca sa spuna, in limba engleza bineinteles, ce ar trebui sa insemne in limba romana “tu stii…” pentru ca “tu sti” nu stiu ce ar insemna in engleza.

  13. arthur | 2015-03-11

   Un film genial….recomand. E putin sucit dar cand te prinde ramai masca. :fhd:

  14. mike | 2015-03-11

   Un rol facut atat de bine incat nu stii daca Al Pacino joaca un rol sau vorbeste despre sine. Desi pana in minutul 17, unde am ajuns si am simtit nevoia sa fac o pauza, este un monolog destul de exagerat, sper sa nu ma plictiseasca totusi si sa-l urmaresc pana la sfarsit.
   Inca o data, monologul care cam dureaza pret de aprox. 17 min incepe sa fie usor plictisitor, desi este foarte bine interpretat, te cam face sa-ti pui semne de indoiala asupra filmului.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net