Vizioneaza filme online

The Hunt (2015) – Miniserie TV

The Hunt analizează relația dinamică dintre prădători și pradă. Miniseria în 7 părți se concentrează în detaliu pe strategiile pe care pradătorii le folosesc pentru a prinde prada, dar și pe strategiile pe care prada le folosește pentru a supraviețui, fiecare episod urmărind câte un habitat esențial al planetei. De la pășunile deschise la pădurile dense, de la Arctic până în mijlocul oceanelor, documentarul dezvăluie provocările pe care prădătorul și prada le întâlnesc în aceste lumi atât de diferite.

Multe dintre povești vor prezenta comportamente rar întâlnite cum ar fi urșii polari care folosesc zonele cu gheață topită de la suprafață pentru a pândi focile, vulpile arctice care sar pentru a prinde pinguinii sau balenele ucigașe care vânează puii balenelor cu cocoașă în apele tropicale. The Hunt prezintă animale filmate foarte rar până acum, inclusiv vidra marină din Africa de Sud aflată în pericol de dispariție sau balena albastră, cel mai mare vânător care a existat pe planeta noastră.

Coloana sonoră este compusă de compozitorul Steven Price, câștigătorul premiului Oscar în 2014 pentru muzica din filmul Gravity.

IMDB : 9,4

MINISERIE COMPLETĂ !

Tags: , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a
Partea a VII-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a
Partea a VII-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Hunt (2015) – Miniserie TV

 1. C.T.City QLD a comentat: 10/02/2016 ora 06:24

  Foarte frumos/interesant.Pacat ca nu sunt toate partile,se pot posta cele care lipsesc? Multumesc

 2. zorro a comentat: 06/02/2016 ora 17:39

  Bravo mihai p ! 🙂 Imi place comentariul tau. O sa ma uit si eu la documentar. 😯

 3. Gino a comentat: 02/02/2016 ora 18:44

  Foarte frumos documentarul! Imagini rare cu viata animalelor.Il recomand iubitorilor de natura. :fhd:

 4. mihai p a comentat: 31/01/2016 ora 03:37

  Natura, in mii de ani-dupa unii- sau Dumnezeu, de la inceput -dupa altii-a ajuns la un echibru perfect! Se inmultesc pradatorii? Prada se va imputina, iar pradatorii, din lipsa de hrana, se vor imputina la randul lor…Se inmultesc ierbivorele, adica prada, hrana nu le va mai ajunge si, inevitabil, echilibrul se va restabili…Ce poate fi mai perfect decat asta?? Numai ca a aparut Omul, singura vietuitoare care nu s-a supus, a rupt aces echilibru! Ne inmultim ca ierbivorele si vanam mai mult decat pradatorii! Suntem deci impotriva naturii-dupa unii- sau impotriva lui Dumnezeu-dupa altii- In conflictul asta, ma intreb, cine va castiga??? Despre film? Bijuterie BBC!

 5. Dani a comentat: 25/01/2016 ora 21:31

  Multumesc frumos! Ar fi super daca ati putea baga si Planet Earth!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *