The Hunt for Gollum (2009) – filme online gratis

The Hunt for Gollum (2009) – filme online gratis

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

Titlu original : The hunt for Gollum

Film independent realizat cu un buget cu puţin mai mare de 3000 Euro, planificat a fi distribuit pe internet, The Hunt for Gollum prezintă povestea lui Strider, eroul ce trebuie să ţină inelul departe de Gollum.
Rupt parca din celebra pelicula ” Lord of the ring “, ” The hunt for Gollum “, face o comparatie intre bugetul imens folosit pentru trilogia care a creeat isterie in randul tinerilor si nu numai, si posibilitatea de a da nastere unui low-metraj interesant si captivant.
FilmeHD.net va ureaza vizionare placuta!

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Thor: Ragnarok (2017) - filme online
    Far From Home: The Adventures of Yellow Dog - Aventura prieteniei (1995) - filme online
    Safari (2016) - filme online hd

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net