The Hustler (1961) – filme online

The Hustler (1961) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

2 premii şi 6 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA.

“Fast” Eddie Felsoneste un şmecheraş de 2 bani, un iscusit jucător de biliard cu foarte mult talent dar cu o atitudine şi un comportament foarte auto-distructiv. Mândria lui nu îi permite să plece capul şi tocmai de aceea decide să îl provoace pe “Minnesota Fats” la un meci cu o miză foarte mare. Din păcate el pierde şi acuma este falit şi părăsit de către managerul lui. În încercarea de a-şi recâştiga încrederea în sine, aceasta se lupta să îşi recapete dorinţa de a juca. Mândria lui Eddie îl distruge bucată cu bucată şi refuza ajutorul chiar şi în pragul disperării.
Până la urma accepta un parteneriat cu cel mai dur manager, pe nume Bert Gordon,care acceptă şi îi propune să îl ducă într-un turneu care să îl înveţe încă odată lecţiile de bază ale biliardului. În curând Eddie realizează că locul de prestigiu şi faima îl pot costa sufletul şi poate şi prietena şi de aceea trebuie să decidă dacă preţul pe care îl va plăti va fi suficient cât să se şi salveze de propria lui natură.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. michael | 2015-01-18

   Film de Oscar. Joc impecabil. Se vizioneaza dintr-o rasuflare. Highly recommended !

  2. dudu | 2014-12-27

   Recomand

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net