Vizioneaza filme online

The Incredibles (2004) – filme online

O nouă producţie Pixar, despre un grup de super-eroi care sunt nevoiţi să renunţe la acţiunile lor de salvare a celor aflaţi în pericol şi obligaţi (ca toţi super-eroii) să ducă o viaţă liniştită într-o suburbie… Dar inevitabilul se produce, şi ei vrând-nevrând trebuie să salveze lumea încă o dată…

Mr. Incredible a fost un supererou, pana cand o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au fortat pe toti supereroii sa se inscrie in programe de protectie pentru a putea trai vieti normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut ca Bob Parr si traieste impreuna cu Helen, fosta Elastigirl, si cei trei copii ai lor, Violet, Dash si Jack . Lucreaza ca specialist in asigurari, fiind stresat de seful ce il impinge intotdeauna de la spate; dar sotia lui s-a straduit prea mult pentru a crea o viata normala pentru familia ei, pentru ca el sa fie nostalgic dupa zilele de supererou. Cand i se ofera sansa sa joace din nou acest rol, el accepta numaidecat, cazand insa intr-o capcana pusa la cale de un vechi dusman. Acum intreaga familie trebuie sa-i vina in ajutor pentru a-l salva atat pe el, cat si numeroase alte victime inocente.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (5)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (4)
 • Bun (8)
 • WOW (7)
 • Capodopera (17)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to The Incredibles (2004) – filme online

 1. jack a comentat: 23/11/2013 ora 21:10

  E cel mai tare film pe care lam vazut, e nu chiar cel mai tare film!!!!
  Uitativa la filmul TURBO e cel mai tare film pe care lam vazut……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Va intrebati dc am pus atatea puncete, nu ❓

 2. riana a comentat: 03/11/2013 ora 21:04

  cel ce cel cel cel cel cel mai mai mai mai bun bun bun bun bun bun film film :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 3. Monica si Robert a comentat: 05/10/2013 ora 20:58

  Super filmul,recomandam 🙂

 4. vdidshv a comentat: 25/04/2013 ora 14:21

  ce tareee

 5. Aliin a comentat: 18/04/2013 ora 08:31

  FOARTE BUN FILMUL NOTE 10*
  JOS PALARIA

 6. CanyBalu a comentat: 22/01/2013 ora 21:18

  ff belea filmu am si caseta cu el 😀 😉

 7. Alinush a comentat: 13/07/2012 ora 10:56

  Mie mia placut de baiatul care fuge deci este un film de nota 11* si cu felicitari si violet este tare sa fi invizibil misto FILM MINUNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 8) 😳 😆 🙂 😉 :mrgreen:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *