The Informant! – Informatorul! (2009) – filme online

The Informant! – Informatorul! (2009) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Informant! – Informatorul! (2009) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, CRIMĂ, DRAMĂ
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur.

The Informant este ecranizarea unui roman ce prezintă unul dintre cele mai celebre scandaluri industriale de la sfârsitul secolului trecut. Damon este Mark Whitacre, directorul diviziei de produse biologice a ADM, unul dintre cei mai mari producători mondiali din domeniul alimentar. În 1992, Whitacre a devenit unul dintre cei mai importanţi whistleblower-i (adica “persoană care suflă din fluier”, termen economic ce denumeşte angajatul care face publice informaţii despre practicile ilegale din cadrul unei companii) ai tuturor timpurilor. Whitacre, care ocupă şi funcţia de vice-preşedinte al ADM, a dezvăluit FBI-ului practicile ilegale de fixare a preţului ale companiei, iar apoi a devenit o adevărată cârtiţă a Biroului, înregistrând convorbirile board-ului ADM. “Cariera” lui Whitacre a devenit ulterior şi mai spectaculoasă decât cea a lui Jeffrey Wigand (interpretat de Russell Crowe în The Insider), dar ce a păţit vice-preşedintele ADM vom vedea în filmul lui Sorderbergh.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. dan79 | 2014-01-06

   un film bun, imposibil de anticipat ce o sa urmeze :)….vizionare placuta

  2. Tibisor | 2013-12-29

   Un film foarte interesant , inceputul e cam “lent” dar finalul face toti banii ! Nu-l ratati !

  3. mihai | 2013-12-29

   Pana spre jumatatea filmului am avut de doua ori tendinta sa-l opresc…Parea un film tampit, muzica era parca nepotrivita, ma intrebab cum de Mat Damon a acceptat sa joace in tampenia asta de film…Fratilor, vedeti-l pana la capat! E ceva TARE!!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net