The Interpreter – Traducătoarea (2005) – filme online

The Interpreter – Traducătoarea (2005) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

The Interpreter – Traducătoarea (2005) – filme online

GEN FILM: MISTER, THRILLER
6.4
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un nou thriller contemporan care ne ţine pe muchie de cuţit.
Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizaţii a Naţiunilor Unite care adăposteşte putere, speranţă dar şi secrete ce pot schimba lumea.
Doi actori premiaţi în carieră cu Oscar, Nicole Kidman şi Sean Penn joacă în Traducătoarea, primul film din istorie care primeşte acces la filmări în clădirea ONU.
După ce a filmat în Manhattan şi Africa de Sud ca locaţii exterioare, echipa de filmare a fost admisă şi în sediul ONU din New York care nu este de fapt teritoriu american, ci internaţional.
Evenimentele o iau razna şi se precipită când traducătoarea Silvia Broome (Nicole Kidman), născută în Africa, mărturiseşte că a auzit nişte ameninţări cu moartea care-l vizau pe un şef de stat African. Cuvintele “Profesorul nu va părăsi această sală viu” îi întorc viaţa Silviei pe dos şi îi vor umple nopţile cu coşmaruri.
Pusă sub protecţia agentului FBI Tobin Keller (Sean Penn), Silvia devine o ţintă a nu se ştie cui. Keller sapă să găsească explicaţii şi dovezi în trecutul ei, dar descoperă secrete înfricoşătoare care-l fac să creadă că şi ea este implicată în conspiraţie. Fiecare pas în rezolvarea misterului îl face să fie şi mai suspicios în privinţa Silviei.
Este ea o victimă? O suspectă? Sau cu totul altceva? Cei doi ajung să depindă unul de celălalt chiar dacă sunt total diferiţi.
Puterea Silviei stă în cuvinte, în diplomaţie şi subtilitatea unor înţelesuri, pe când Tobin este un cumul de forţă, instinct şi acţiune.
Acum când pericolul unui asasinat răsunător ce se poate petrece pe teritoriul ONU creşte, viaţa Silviei este în balans. Silvia şi Tobin aleargă disperaţi să stopeze o criză internaţională fără precedent.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Constant Gardener (2005) - Prietenie absoluta
Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.