The Invention of Lying – Inventarea minciunii (2009) – filme online

The Invention of Lying – Inventarea minciunii (2009) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

The Invention of Lying – Inventarea minciunii (2009) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FANTEZIE
6.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Într-o lume în care toţi oamenii spun adevărul şi numai adevărul, un bărbat (Ricky Gervais) descoperă că poate minţi. Muritor de foame în showbiz, bărbatul se foloseşte de noua lui abilitate pentru a deveni un actor celebru, dar mai ales pentru a intra în graţiile unei frumoase, la care altfel n-ar fi putut decât să viseze.

Acţiunea filmului “The invention of lying” este plasată într-o societate contemporană fictivă şi utopica, în care toată lumea spune numai adevărul absolut. Întrucât nici un alt om nu a minţit vreodată, viaţa scenaristului Mark Billison este extrem de dificilă deoarece nu îi rămâne decât să repovestească faptele istorice exact aşa cum s-au petrecut în realitate şi faptul că trebuie să scrie despre perioada anilor 1300, atunci când nu s-a întâmplat nici un eveniment notabil în afară de epidemia de ciumă, nu îl ajută deloc în carieră.
Mark Billison este un bărbat lipsit de succes, trecut de 40 de ani, cu un aspect fizic neatrăgător, cu o inteligenţă medie şi fără prea multe speranţe într-un viitor mai bun până în momentul în care îşi descoperă abilitatea de a minţi şi începe să folosească acest “talent” în beneficiul său personal.
Astfel, existenţa cenuşie a acestui ratat simpatic se schimbă radical, iar consecinţele descoperirii afirmaţiilor intenţionat false sunt hilare.

IMDB : 6,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Quiet Man ( 1952 ) - Omul liniștit
    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net