The Island – Insula (2005) – filme online

The Island – Insula (2005) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

43 comentarii

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) şi Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se află printre sutele de rezidenţi a unei instituţii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toţi locuitorii acestui mediu controlat cu atenţie, tot ce se referă la vieţile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de ieşire – şi speranţă pe care o împărtăşesc cu totii- este să fie aleşi să meargă în „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume după un dezastru ecologic care, după cum s-a anunţat, a luat vieţile tuturor de pe planetă … mai puţin a lor.

Afectat de curând de coşmaruri inexplicabile, Lincoln este neliniştit şi începe să pună la îndoială din ce în ce mai mult restricţiile asupra vieţii lui. Dar nu este pregătit pentru adevăr, atunci când curiozitatea sa din ce în ce mai mare duce la descoperirea teribilă că tot ce ştia despre existenţa lui este o minciună, că Insula este o farsă crudă …şi că el, Jordan şi toţi cei pe care îi cunosc sunt de fapt mai valoroşi morţi decât vii. Timpul se scurge, iar Lincoln şi Jordan încearcă să scape în lumea exterioară pe care nu au cunoscut-o niciodată. Odată ce se afla în exterior şi departe de ochii indiscreţi ai institutului, prietenia inocentă pe care au împărtăşit-o începe să capete profunzime. Dar având forţele instituţiei pe urmele lor, Lincoln şi Jordan au o misiune principală: să trăiască.

IMDB : 6,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net