Vizioneaza filme online

The IT Crowd – Gașca de la IT (2006) Serial TV – Sezonul 02

O nominalizare BAFTA.

The IT Crowd este un serial despre ceea ce înseamnă să lucrezi ca programator IT într-o companie. Este povestea a unui grup de programatori angajaţi la compania Reynholm Industries, o corporaţie cu sediul în centrul Londrei. Cei trei angajaţi de la IT au biroul la subsolul clădiri, într-o cameră extrem de dezordonată şi izolată de toate celelalte birouri, care au privelişti superbe spre centrul Londrei. Tot ceea ce se ştie despre companie este că a câştigat odată vreo câteva sute de miliarde de dolari şi atât. Angajaţii de la IT sunt: dinamica Jen, un geniu în IT pe nume Mosssi, un irlandez pe nume Ron.

Moss şi Ronn sunt tocilarii tipici, care – deşi sunt foarte importanţi pentru companie – sunt ignoraţi şi batjocoriţi tot timpul de ceilalţi angajaţi, în timp ce Jen, care chiar dacă a scris în CV că are experienţă în IT, nu ştie aproape nimic, dar a primit postul de relationship manager. De multe ori ea face mai mult rău decât bine, când încearcă să îi împace pe cei doi tehnicieni cu restul de angajaţi, astfel iscându-se fel de fel de situaţii comice.

IMDB : 8,6

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to The IT Crowd – Gașca de la IT (2006) Serial TV – Sezonul 02

  1. uscatu a comentat: 25/10/2013 ora 21:14

    Slabut Nota 6.

  2. Bogumil a comentat: 01/04/2013 ora 22:07

    da ! minunat recomand celor care doresc sa vizioneze intai sezonul 1 in rest ce pot spune: peste asteptari si acest sezon multumim adminilor filme hd faceti o treaba super si asteptam sezonul 3 ! :fhd:

    chiar ma intrebam cum de nu au dat acest serial la tv? banuiesc ca sa nu-l amestece cu serialul “familia bundy” 🙄 oricum de exemplu serialu asta este sau mai bine spus a fost mai bun decit serialul “Alf” in opinia mea…

    nu ma bagati in seama vizionare placuta ! 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *