The Italian Job – Jaf în stil italian (2003) – filme online

The Italian Job – Jaf în stil italian (2003) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

The Italian Job – Jaf în stil italian (2003) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, CRIMĂ, THRILLER
7.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

INTRĂ-N JOC! IEŞI DIN JOC! IA-ŢI REVANŞA!

Planul era fără cusur… misiunea fusese îndeplinită perfect… scăpaseră fără nici o problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, îl reprezenta chiar unul din oamenii săi. După ce reuşesc să fure o cantitate uriaşă de aur dintr-un palat veneţian, Charlie şi oamenii din banda să rămân fără replică atunci când descoperă că unul din ei este trădător. Acum nu mai este importantă recompenssa ci răzbunarea!

Apare Estella (Charlize Theron), o tânără atrăgătoare şi cu nervii de oţel, care se alătură lui Charlie şi celorlalţi în căutarea trădătorului. Deoarece acesta se ascunde în Los Angeles, Charlie şi ai săi se gândesc să-l găsească şi să recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropolă americană. Astfel va lua naştere unul din cele mai mari ambuteiaje din istoria oraşului Los Angeles!

O versiune contemporană a filmului The Italian Job din 1969 cu Michael Caine în rolul principal, prezenta producţie aduce în prim plan îndrăgitele maşini MINI, acestea fiind folosite pentru urmăriri incredibile, pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, în tunelurile de metrou sau pe străzi foarte înguste. Plin de întorsături, cascadorii, maşini blindate, motociclete şi elicoptere, acest film de acţiune îi duce pe spectatori prin curbe foarte periculoase!

Rating:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net