Vizioneaza filme online

The Jackal – Şacalul (1997) – filme online

După ce directorul FBI Carter Preston (Sidney Poitier) şi ofiţerul de poliţie Valentina Koslova (Diane Venora) reuşesc să elimine o importantă personalitate a mafiei ruseşti, aceştia sunt ameninţaţi cu moartea chiar de către fratele celui răpus, care promite să se răzbune în cel mai crud mod cu putinţă. Pentru aceasta, el angajează un asasin profesionist, supranumit Şacalul (Bruce Willis) a cărui primă misiune este aceea de a ucide un important om politic. Un adevărat maestru al deghizărilor, Şacalul cere nici mai mult nici mai puţin de 70 de milioane de dolari pentru a îndeplini cu succes misiunea. Declan Mulqueen (Richard Gere) este un puşcăriaş care-şi ispăşeşte pedeapsa şi la care apelează agenţii FBI în momentul în care îşi dau seama că Şacalul va fi mult mai uşor de prins dacă vor apela la cineva care-i cunoaşte modul de a opera. Cum Isabella (Mathilda May), fostă iubită a lui Declan ştie foarte multe lucruri despre modul de operare a mişcărilor teroriste, ea este gata să-l ajute pentru ultima dată pe Declan.
Promițându-i-se achitarea, Declan acceptă să le ofere agenţilor FBI ajutorul de care au nevoie. Între timp, Şacalul pune la cale o strategie prin care să-şi poată îndeplini misiunea. Pentru asta, se deghizează în fel şi chip, împrumuta identităţi false şi-şi perfecţionează sistemul computerizat prin care să poată ucide cu cea mai mare precizie.

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Jackal – Şacalul (1997) – filme online

 1. Bibi praduitoru' a comentat: 26/04/2016 ora 01:06

  prea tare filmul ! 1997…. calitate !!

 2. dorin a comentat: 03/02/2015 ora 16:54

  Traducere deseori greșită sau parțial lipsă!!

 3. Ionut a comentat: 22/09/2013 ora 21:50

  Excelent film. Super actiune si suspans. Seamana cu filmul The day of Jackal din 1973 care si acela a fost un film superb.

 4. mitikuta a comentat: 18/09/2013 ora 14:45

  un film de actiune inteligenta si curaj…

 5. delia.ciresan a comentat: 09/09/2013 ora 18:30

  cred ca este un film bum

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *