The Killing Fields – Câmpiile morţii (1984) – filme online

The Killing Fields – Câmpiile morţii (1984) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

3 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 7 premii şi 3 nominalizări BAFTA.

Este povestea unor oameni nici foarte importanţi, nici foarte puternici, dar care, prinşi în iureşul evenimentelor, se comportă în mod exemplar.
De mai mulţi ani, ziarul The New York Times îl are pe Sydney Schanberg corespondent de război în Cambodgia. Reporterul şi-a luat ca asistent un localnic, Dith Pran, cu care merge deseori în afara Phnom Penh-ului, unde se duce adevăratul război între forţele guvernamentale şi cele comuniste. Schanberg nu este deci deloc surprins când, în primăvara anului 1975, începe dezastrul, care va lovi pe nepregătite înalta societate a capitalei şi occidentalii de-aici, parcă rupţi de realitate. În oraş se mai afla Al Rockoff, un fotograf american marcat de băutură şi opium; Jon Swain, un reporter britanic; şi Douglas, un pilot australian care l-a dus pe Schanberg cu avionul deasupra zonelor de război. Toţi sunt prezenţi când kmerii roşii înving rezistenta guvernului, cu toată susţinerea americană şi ocupă capitala, unde mii de cambodgieni înfometaţi şi bolnavi s-au refugiat de frică. Evacuarea străinilor se face într-o panică generală, dar ziariştii decid să rămână pe loc şi să continue să transmită corespondențele. Nu pentru mult timp însă, căci sunt arestaţi şi ameninţaţi cu împuşcarea. În cele din urmă, Schanberg este evacuat în Thailanda, se întoarce la New York, scrie o serie de articole fulminante, câştiga mai multe premii şi devine celebru. Însă gândul i-a rămas acolo, în Cambodgia, de unde Pran, omul care i-a salvat viaţa, nu a putut fi scos. Timp de patru ani, Schanberg nu va avea nici o veste de la el. Dar Pran a reuşit totuşi să evadeze după una din faimoasele execuţii în masă, în care oameni nevinovaţi erau duşi pe câmp şi împuşcaţi de kmerii roşii. Cei doi prieteni se revăd, în sfârşit, la Bangkok…

IMDB : 7,9

Anul lansarii: 1984
Regizor: Roland Joffé
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!