Vizioneaza filme online

The Lady – Doamna (2011) – filme online

Aung San Suu Kyi (Michelle Yeoh) e considerată varianta feminină a lui Ghandi, ea e singurul rebel care se foloseşte de cuvinte pentru a lupta şi a luptat pentru democraţie în ţara sa, Myanmar, fostă Burma, timp de 30 de ani. Filmul The Lady este povestea acestei femei care a devenit unul dintre simbolurile contemporane ale luptei pentru democraţie. Povestea începe în 1988, când Aung San pleacă de la Oxford pentru a ajunge în ţara natală să-şi viziteze mama bolnavă şi rămâne până în 1999, anul în care Michael Aris (David Thewlis), iubitul ei, moare după ce a fost diagnosticat cu cancer. Aung San Suu Kyi a înfiinţat în ţara sa partidul LND, cu care a candidat în 1990 la primele alegeri libere ţinute în ţara asiatică în 30 de ani. În 1991 Aung San Suu Kyi, budistă devotată, a câștigat Premiul Nobel pentru Pace ca urmare a eforturilor ei pașnice și non-violente împotriva regimului militar opresiv. Filmul este şi o poveste de dragoste ieşită din comun, aceea a excepţionalei Aung San şi a lui Michael Aris. Aung San Suu Kyi e genul de femeie capabilă să-şi sacrifice fericirea personală de dragul poporului său, însă dragostea pe care o împarte cu Michael Aris nu poate fi distrusă nici de despărţire, nici de absenţă, izolare sau de lipsa de umanitate a vieţii politice din Myanmar.

IMDB : 7,1

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to The Lady – Doamna (2011) – filme online

 1. tavi a comentat: 20/08/2016 ora 21:35

  Vorba lui Winston Churchill ”Luati-va libertatea si muriti de foame cu ea”

 2. cenzura a comentat: 19/08/2016 ora 00:51

  Lipseste.

 3. serghei a comentat: 10/09/2012 ora 22:32

  Superb film. Sensibil pentru dictaturii si tinere democratii. Pacat ca nu este titrat integral.

 4. ELENA a comentat: 14/07/2012 ora 06:48

  Daca au comentat filmul niste chinezi, caci poate ei au inteles UN FILM NETRADUS;

  FILMEHD pacat sa va pierdeti reputatia pe care v-ati facut-o.
  Aceste filme netraduse, cam multe la numar, face ca vizitatorii dv sa nu nu mai va viziteze cu aceeasi placere, mai degraba cu frica ca vor gasi un film pe placul lor, dar netradus. Ca si cum a-ti amagi un copil cu o acadea.

  PACAT!!!!!!

 5. ser a comentat: 04/07/2012 ora 18:47

  daaaa…la luptaaa,luati armele si iesiti in stada,bateti-va ptr libertatee 😆 😆 😆 un rahat de barza filmul asta,pe mine nu ma captivat prea tare..se imita mult din “mahatma gandhi” dar nici pe departe la fel de atractiv..totusi vizionare placuta,gusturile nu se discuta 😉

 6. isabelle a comentat: 03/07/2012 ora 23:38

  frumoasa lectie de lupta pentru libertate si democratie. cand te gandesti ca sunt doar 22 de ani de cand se incearca si in romania un fel de democratie.
  asa de mult ce-mi aduce aminte de fostul regim si de lupta pe care au dus-o unii dintre noi,( eu eram prea mica la vremea aceea, dar destul de mare ca sa vad si sa inteleg multe lucruri).
  niciodata, niciodata sa nu mai acceptam jugul dictaturii.
  continuati sa va bateti pentru libertate….

 7. jesmina a comentat: 03/07/2012 ora 16:37

  Un film excelent, o lectie despre puterea de sacrificiu pentru un ideal.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *