The Land Before Time – Ținutul uitat de timp (1988) – filme online

The Land Before Time – Ținutul uitat de timp (1988) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Land Before Time – Ținutul uitat de timp (1988) – filme online

7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Un film despre prietenie, care a existat în cele mai îndepărtate timpuri, pe vremea dinozaurilor.
Povestea unui pui de dinozaur, micuţul Brontozaur pe nume Littlefoot, care se naşte singur, fără fraţi şi este ocrotit şi îngrijit de mama lui împreună cu bunica şi bunicul, fiind singurii rămaşi din turma din cauza lipsei de hrană din zona în care se aflau. Mama lui îi povesteşte de un ţinut de vis “Great Valley” unde există hrană din belşug, un ţinut fără prădători, făcându-i un vis la micuţul dinozaur, acela de a ajunge în acel ţinut împreună cu familia lui dar, înainte de a porni spre acel ţinut lui îi moare mama într-o luptă cu un malefic T-Rex, în timpul unui cutremur.
Orfanul porneşte împreună cu bunicii lui, în căutarea legendarei văi Great Valley, dar nu singuri ci împreună cu toate celalalte turme care doresc să ajungă acolo. Pe drum, Littlefoot se împrieteneşte cu alţi patru dinozauri, din specii diferite, Cera un Triceratops, Ducky un Saurolophus, Petrie un Pteranodon,şi Spike un Stegosaurus, împreună învaţă să depăşească obstacolele şi să supravieţuiască într-o lume ostilă legând prietenii adânci şi având aventuri numeroase…

Raring:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net