The Last Boy Scout – Ultimul samaritean (1991)

The Last Boy Scout – Ultimul samaritean (1991)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI

The Last Boy Scout – Ultimul samaritean (1991)

GEN FILM: acţiune, THRILLER
6.9
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

12 comentarii

Thriller fără cusur, Ultimul samaritean înfăţişează un Bruce Willis la începutul faimei sale, pe vremea când părul îl îndrăgea foarte mult. Starul îl joacă pe Joe Hallenbeck, odinioară un agent secret de primă mână care odată chiar a salvat viaţa preşedintelui, dar care a decăzut în urma unei înscenări orchestrate de un politician veros. Astăzi este un detectiv fără cazuri, eşuat într-un beţiv straşnic. Ca şi când viaţa lui n-ar fi îndeajuns de cenuşie, Joe îşi prinde nevasta înşelându-l cu cel mai bun prieten al lui.
Distrus psihic, Joe îşi mai revine după ce, în mod cu totul neaşteptat, i se repartizează un caz complicat. Este vorba despre o stripteuză pe nume Cory care primeşte sistematic ameninţări cu moartea. Joe se pune pe treabă şi află de prietenul acesteia, Jimmy Dix (Damon Wayans), fost jucător de fotbal american dat afară din Ligă după ce a fost suspectat de folosirea unei substanţe dopante şi de implicarea în pariuri pe rezultatele meciurilor. După ce se împrieteneşte cu Jimmy şi îşi dă seama că acesta a fost expulzat pe nedrept, Joe începe să miroasă conspiraţia. Investigaţia sa îl va conduce la un carusel al corupţiei din fotbalul american. Toate drumurile duc la Sheldon Marcone, un patron de echipă corupt aflat la un pas de a cumpăra tot esichierul legislativ în sensul legalizării pariurilor pe rezultatele din NFL. Astfel, el va putea să obţină câştiguri de miliarde de dolari şi să controleze toată industria reprezentată de acest sport. Numai că Joe şi Jimmy nu au de gând să permită acest lucru.

IMDB : 6,9

Anul lansării: 1991
Regizor: Tony Scott
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!