The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Bridget Gregory este o femeie care le are pe toate: este frumoasa, este inteligenta si este casatorita cu un doctor. Dar toate aceste lucruri nu sunt de ajuns, dupa cum va descoperi mai tarziu sotul acesteia, Clay. Dupa ce l-a convins pe acesta sa vanda cocaina medicinala unor comercianti de droguri, aceasta pleaca cu banii sai, aproape un milion de dolari, si merge sub acoperire intr-un mic oras din America Centrala. Deoarece Clay trebuie sa plateasca un imprumut acum, pe care l-a facut la un camatar, care il va rani destul de serios daca nu ii va returna banii, acesta continua sa trimita detectivi pe urmele sotiei sale, incercand sa-si recupereze banii. Atunci cand Bridget il intalneste pe Mike Swale, un localnic naiv, care este orbit de frumusetea sa si de felul ei direct de a vorbi, aceasta planuieste un complot elaborat, aproape diabolic, pentru a scapa de Clay o data pentru totdeauna.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. alin | 2015-05-08

   lipseste “happy end-ul” dar interesant

  2. arabela | 2014-07-24

   Dragut…imdb nota 7.2 😉

  3. django | 2013-02-13

   Oricind ointilnire cu Linda Fiorentino e bine venita.Rolurile de vampa ii vin manusa.O coloana sonora la un thriller in ritm de jazz(joseph Vitarelli)este ceva benefic.Numai la filmele lui Melville mai auzeai asa ceva.Scenariul cam subtirel dar merge.Un film cu prosti(si sunt destui)si o vampa smecherita.Nota 8.

  4. ecaterina | 2012-09-22

   Un film foarte bun,in care puterea femeii este relatata prin marsaviile ei ,iar inteligenta acesteia o ajuta sa faca rost de ceea ce doreste.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net