The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

The Last Seduction (1994) – Filme online gratis subtitrate

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Bridget Gregory este o femeie care le are pe toate: este frumoasa, este inteligenta si este casatorita cu un doctor. Dar toate aceste lucruri nu sunt de ajuns, dupa cum va descoperi mai tarziu sotul acesteia, Clay. Dupa ce l-a convins pe acesta sa vanda cocaina medicinala unor comercianti de droguri, aceasta pleaca cu banii sai, aproape un milion de dolari, si merge sub acoperire intr-un mic oras din America Centrala. Deoarece Clay trebuie sa plateasca un imprumut acum, pe care l-a facut la un camatar, care il va rani destul de serios daca nu ii va returna banii, acesta continua sa trimita detectivi pe urmele sotiei sale, incercand sa-si recupereze banii. Atunci cand Bridget il intalneste pe Mike Swale, un localnic naiv, care este orbit de frumusetea sa si de felul ei direct de a vorbi, aceasta planuieste un complot elaborat, aproape diabolic, pentru a scapa de Clay o data pentru totdeauna.

.

Anul lansarii: 1994
Regizor: John Dahl
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. alin | 2015-05-08

  lipseste “happy end-ul” dar interesant

 2. arabela | 2014-07-24

  Dragut…imdb nota 7.2 😉

 3. django | 2013-02-13

  Oricind ointilnire cu Linda Fiorentino e bine venita.Rolurile de vampa ii vin manusa.O coloana sonora la un thriller in ritm de jazz(joseph Vitarelli)este ceva benefic.Numai la filmele lui Melville mai auzeai asa ceva.Scenariul cam subtirel dar merge.Un film cu prosti(si sunt destui)si o vampa smecherita.Nota 8.

 4. ecaterina | 2012-09-22

  Un film foarte bun,in care puterea femeii este relatata prin marsaviile ei ,iar inteligenta acesteia o ajuta sa faca rost de ceea ce doreste.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!