Vizioneaza filme online

The Last Supper (2012) – filme online

Istoria timpuriei a Chinei a fost făcută de mâinile a trei eroi – Liu Bang, Xiang Yu și Han Xin, care și-au urmat visul de a uni o națiune războinică și au depășit obstacole în timpul celui de-al treilea secol. Liu Bang, cel care va ajunge împăratul fondator al noii Dinastii Han, povestește ceea ce a trăit și a văzut, de la Războiul Julu la Banchetul Hongmen și de la Războiul Gaixia la moartea lui Han Xin. Frați de război, cei trei au simțit gustul trădărilor, iar la sfârșit doar acela rămas în picioare poate să moștenească un popor întreg.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to The Last Supper (2012) – filme online

 1. Catalin a comentat: 15/06/2014 ora 19:37

  Filmul este de nota 10 . Un amestec de istorie si fantezie . Regizorul a pus accent maxim pe natura umana nu numai a personajelor din film ci si a spectatorului . De aceea cred ca pentru unii oameni este mult prea abstract .

 2. mar co a comentat: 20/01/2014 ora 22:38

  Pt mine filmul este ff interesant .Are o combinatie de autentic, posibil ,care pe mine m-a fascinat.O regie , cred eu, deosebita [poate prea lipsita de actiune,pt unii] ,costumele ,in viziunea mea, epocale ca si incadrare temporara ,chiar si interpretarea actorului din rolul imparatului Liu este super …,desigur parere personala.Daca nu aveti varsta necesara , placere pt istorie sau capacitatea de a analiza; prin parerea proprie, datele istorice, nu tineti cont de opinia mea. Orice v-a provocat impresiile mele ,va rog ,nu dati cu pietre!

 3. cata729 a comentat: 15/01/2014 ora 14:45

  am vazut filmul. e slabutz. dar..cu mana pe mouse..facandu-l pe jumatate ca timp, merita parcurs..;)

 4. cata729 a comentat: 15/01/2014 ora 13:56

  sporinele, nu vechimea poporului..face ciorba buna ;). märie!..ops! scuze! tu te “intitulezi” mary.. ce ai fetitzo..cu lumea de pe-aici? zii bre..doua vorbe despre film, ca banuim ca matale stii a scrie..ca cand invatzai matale doisprece clase..facute benevol..chinezii..au turnat filmul. acum..adminul l-a pus aici si..a lasat si gagautilor..spatiu sa-si dea cu parerea.
  deci, bun ii filmul..märie?

 5. mary a comentat: 10/12/2013 ora 01:13

  Draga robert, cel putin “chinezii astia” produc ceva, si exporta acel ceva la nivel mondial, pe cand tara noastra lasa de dorit la toate capitolele, numai la un singur lucru suntem buni , dar, pacat ca nu este valorificata in mod deosebit, critica! atat stim sa facem si sa spunem, in schimb suntem buni sa i aratam pe altii cu degetu si sa radem de ei…ma intreb cat de jalnic arati chiar tu ,omule care cel mai probabil stai in casa parintilor lasata de bunici, ai maxim 12 clase pentru ca ai fost fortat si nu mai suportai oricum sa ti se aduca la cunostinta faptul ca esti incapabil sa faci ceva pentru omenire, muncesti pentru un salariu de maxim 8 milioane , poate si ceva bonuri de masa…dar in schimb esti bun sa critici istoria …”chinezii astia” alaturi de alte natiuni au facut istorie ! ceea ce romanii nu o sa aiba niciodata !

 6. sorin a comentat: 29/07/2013 ora 02:17

  hmm cica chinezi sunt de tot rasul, pai cand chinezi astia aveai, generali si ministri, noi habar nu aveam cum arata o armura adevarata, app cand venea cineva peste noi, dadeam foc la recolte , otraveam fantanile si fugeam in muntzi ca niste lasi, halal istorie avem

 7. Dan Barbilian a comentat: 16/07/2013 ora 13:17

  Istoria dinastiei Han, foarte bine realizat filmul (recomandat amatorilor de gen). Panaramele de mai sus sa se abtina daca nu fac diferenta intre istorie si basme. Superbul x pe nume Robert, renunta la comentarii! Pe cand astia aveau deja ierarhie imperialista acum 2000 de ani, noi eram inca viermi traiti in baltoace. Recomand si “Batalia de la stanca rosie”.

 8. MARIUS a comentat: 07/06/2013 ora 09:42

  Frumoase basme populare mai au chinezii

 9. Robert a comentat: 04/06/2013 ora 00:05

  panarama de film…bai,haha chinezii astia sunt de tot rasul la filme

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *