The Lizzie McGuire Movie (2003) – filme online gratis

The Lizzie McGuire Movie (2003) – filme online gratis

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Lizzie McGuire Movie (2003) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE
5.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Titlu original : The Lizzie McGuire Movie

Noua productie Disney “The Lizzie McGuire Movie” aduce în prim plan peripetiile încîntãtoarei Lizzie McGuire si a amicilor ei, Gordo, Kate si Ethan, care si-au fãcut cu totii bagajele si au plecat sã trãiascã ceea ce cred ei cã este “la dolce vita” într-o cãlãtorie în Italia. Odatã ajunsi acolo, Lizzie este confundatã cu o vedetã pop, Isabella.Lizzie alias Isabella se îndrãgosteste de un italian chipes, de asemenea un pop star, Paolo, care este nimeni altul decît fostul iubit al adevãratei cîntãrete. De îndatã ce adierea zvonurilor ajung la urechile mãmicii, tãticului si ale enervantului frãtior Matt, cu un avînt specific american, toatã familia se urcã în avion cu destinatia precisã, Europa, tara în formã de cizmã. Între timp, Lizzie s-a transformat dintr-o adolescentã stîngace, într-un star. Gordo încearcã sã înteleagã ce simte cu adevãrat pentru ea, iar fata descoperã, printr-un lant de aventuri, care este adevãratul sens al prieteniei.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  8 comentarii
  1. darya | 2013-02-25

   urmariti-l cu incredere

  2. gyorgy | 2013-02-12

   frumos filmul..nota10 😉

  3. ella | 2012-10-10

   Super

  4. alex | 2012-10-02

   Foarte frumos filmul,o poveste de iubire cu peripetii,si prietenii adevarate ,binele invinge raul

  5. Andrei | 2012-10-02

   Nota 10++++ filmu asta se potriveste celor din Romania care fac Play Back. Care poate sa faca si o surdo muta(Parazitii)

  6. Sibelutza | 2012-10-02

   Un film foarte frumos nota 10 in recomand la toata lumea merita vizionat multumesc filmehd faceti o treaba minunata 😆 😆 😉 🙂

  7. flori | 2012-10-02

   cam slabut film. nota 6

  8. onutza | 2012-10-02

   FRUMOS FILM

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)
  The Brink (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net