Vizioneaza filme online

The Longest Day – Ziua cea mai lungă (1962) – filme online hd

2 premii şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

The Longest Day este povestea zilei de 6 iunie, anul 1944, atunci când a avut loc debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia. Acea zi a marcat începutul sfârșitului dominației naziste asupra Europei. Atacul a cuprins 3.000.000 de oameni, 11.000 de avioane și 4.000 de nave de război, toate acestea constituind cea mai mare flotă militară pe care lumea a văzut-o vreodată. Destinația lor e țărmul Normandiei, în timp ce parașutiștii sunt lansați în interior pentru a ocupa podurile și orașele-cheie. De cealaltă parte a canalului, nemții așteaptă o invazie în Calais, dar furtuna îi face să creadă că nu există nicio amenințare. Eisenhower e hotărât să dea atacul, în timp ce Hitler doarme pe el…

IMDB : 7,8

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (6)
 • WOW (3)
 • Capodopera (19)
Tags: , , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to The Longest Day – Ziua cea mai lungă (1962) – filme online hd

 1. Iris a comentat: 27/06/2016 ora 23:37

  Fimul este o capodopera.
  Si daca ai si pasit pe plajele debarcarii …si daca ai si vizitat cimitirul american si cel german…si daca ai mai si trecut pe la Ouistreham si ai petrecut cateva momente pe Pegasus Bridge ,dupa ce in Sainte Mere Eglise ai vazut Muzeul Aviatiei…si daca ai vazut si craterele de la Point du Hoc care dovedesc pana azi ce batalie crancena s-a dat acolo…vei simti nevoia sa revezi filmul …din nou …si iarasi …
  Atunci ,vei intelege ca distributia ,regia ,efectele speciale ,sunt demne de cea mai mare ,, Armada ,, a tuturor timpurilor….NU RATATI FILMUL

 2. estew a comentat: 30/05/2015 ora 21:30

  Esec nu poate sa fie numita aceasta operatiune deoarece si-a atins scopul cu toate ca au fost foarte multe victime iar parasutistii au fost aruncati mult prea departe de locul stabilit.
  Acum ca am terminat de analizat intamplarile istorice putem sa revenim la discutiile despre film si sa lasam teoriile conspiratiei, propaganda, samd?

 3. George Morar a comentat: 26/05/2015 ora 22:13

  Este adevarat, s-a investit mult in realizarea acestui film insa nu este altceva decat o propaganda de tip “american” al uni “eroism” artificial si coplect inutil, folosind in acest scop toti actorii de marca pe care i-a avut america. Replicile cat si asazisele “momente relaxante” nu pot fi catalogate decat ridicole. Realitatea acelei zile este cu totul o alta decat se are in vedere a se innocula prin vizionarea acestui film. Realitatea acelei zile a fost una catastrofala si un imens esec al fortelor aliate in care au pierit zeci de mii de oameni doar in cateva ore care habar nu au avut ce inseamna notiunea de razoi, prin urmare, filmul incearca cu disperare sa transforme un esec total si o catastrofa intr-o mare “victorie” si intr-un nemarginit “eroism” in special al americanilor. Asa s-a mistificat istoria si tot asa se face si astazi.

  • mihai p a comentat: 14/09/2016 ora 05:50

   D-le @George Morar, ai fi scris acum in rusa daca nu ar fi existat acest efort si eroism, pe care tu il consideri “complect” inutil! Si a propos, pentru tine e chiar un eroism sa te straduiesti sa scrii corect in limba romana?

   • Mihai a comentat: 28/11/2016 ora 14:03

    Excelenta observatie…Unii, in isteria antiamericana care i-a cuprins, nu reusesc sa mai vada si sa inteleaga nimic..Sau nu vor…Li se pare ca nemtii erau niste copii in ale razboiului si ca soldatii aliati nu si-ar fi asumat acest risc urias..sau ca strategii americani, nu cunosteau riscurile uriase la care se expun…Stiau foarte bine, iar pierderile uriase , sacrificiile asumate si inregistrate s-au intamplat pt ca nu s-a avut incotro…Evident ca dupa razboi toti vitejii, mai ales desteptii astia de roamni care le stiu pe toate-unii- se arata..

 4. ionita a comentat: 04/01/2014 ora 18:34

  un film care are o mare semnificatie istorica ,merita vazut

 5. marius a comentat: 21/04/2013 ora 02:14

  exceptional,acum nu se mai fac filme de genul asta ,acestia au fost cu adevarat actori.

 6. vasyadg a comentat: 10/02/2013 ora 16:38

  foarte bun

 7. constantin a comentat: 04/02/2013 ora 01:56

  un film care ne aduce aminte , de cei care au murit ca noi sa putem vedea acest film in pace ! sa nu uitati acest lucru .

 8. marian a comentat: 25/01/2013 ora 01:07

  Un film de nota 10, merita vazut

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *