The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) – filme online

The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

4 premii şi 3 nominalizări Oscar, 3 premii Globul de Aur, un premiu Cannes.

Filmul anului 1945, aruncă o privire obiectivă asupra efectelor devastatoare provocate de dependența de alcool. Paradoxal, capodopera lui Billy Wilder a fost aproape de a nu se mai lansa niciodată datorită reacţiei criticilor şi a interesului scăzut al publicului, neobişnuit cu filmele care tratează viaţa “necosmetizată“ de la Hollywood.
După lansare, filmul a fost catalogat drept unul dintre cele mai bune drame ale tuturor timpurilor. Nemulţumirea sa în ceea ce priveşte viaţa, dar şi cariera sa ratată, îl “aruncă” pe Ray Millard într-un chef de trei zile.

Multiplu nominalizat la Premiile Academiei, The Lost Weekend prezintă viaţa pe muchie de cuţit într-o manieră de neuitat.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. violeta | 2016-05-16

   Foarte bun filmul!
   Excelent regizat! Excelenta interpretarea actorilor!
   Dependenta de alcool,sevrajul,criza de “delirium tremens” perfect redate si interpretate!Multumesc fhd!

  2. Don | 2014-09-13

   Un film extraordinar ! Scenariu, regizarea povestii, interpretarea si peste toate- mesajul , ideea filmului… Un film unicat! Multumim Billy Wilder si filmehd 🙂

  3. Marius | 2014-08-19

   Dupa parerea mea, este cel mai bun film facut vreodata despre alcoolism. Cel mai realist..nush. Dar trairile sunt autentice, nu degeaba filmul are atatea premii. Pacat doar ca in viata reala, aceste cazuri de reusita sunt de cateva procente. Si ca majoritatea alcoolicilor sfarsesc altfel. Cred ca cel mai elocvent si recent exemplu este Robin Williams. R.I.P.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net