The Man Who Would Be King – Omul care voia să fie rege (1975) – filme online

The Man Who Would Be King – Omul care voia să fie rege (1975) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA

The Man Who Would Be King – Omul care voia să fie rege (1975) – filme online

7.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Pentru că ajunge la concluzia că țara în care se afla este prea mică, părăsește armata și pornește în căutarea gloriei și a bogăției, visul lui fiind acela de a ajunge să fie rege. “The Man Who Would Be King” începe cu scriitorul Rudyard Kipling (Christopher Plummer) care lucrează la studiile sale. Singurătatea lui este întreruptă de sosirea unui individ care pare a fi sărit de pe fix, dar se dovedește că este vechea lui cunoștință, Peachy Carnahan (Michael Caine). Kipling ascultă fascinat de ceea ce îi povestește Peachy despre aventurile prin care a trecut împreună cu prietenul lui, Daniel Dravot (Sean Connery). Carnahan și Dravot fuseseră soldați în India în vremea în care britanicii făceau legea acolo. Cei doi ajung la concluzia că țara este prea mică pentru ei, așa că decid să plece către Kafiristan pentru a-și împlini dorința de a cunoaște gloria și de a avea parte de bogăție. De fapt, visul cel mare era acela de a deveni regi.

Pelicula regizată de John Huston care a fost inspirată de povestea lui Rudyard Kipling a obținut patru nominalizări la Oscar, două la BAFTA și o nominalizare la Globurile de Aur.

IMDB : 7,9

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

 • Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute . Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
  Se incarca greu? Aici veti gasi cateva instructiuni. Descarcati ultima vesiune flash player In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh. Recomandam browserele Google Chrome si Mozilla Firefox
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. ariovist | 2015-11-16

   Un film frumos,despre niste visatori care au facut si pe naiba pentru a-si indeplini visul.Peisajele sunt superbe,jocul actoricesc al marilor Caine si Connery, de exceptie.Multumim,Filmehd.

  2. Ina | 2015-11-11

   Unul din filmele pe care le-as revedea oricand.Multumesc

  3. Nick | 2015-11-08

   O mare gogomanie fantasmagorica ….pentru a adormi copiii

  4. Bogumil | 2015-11-07

   o poveste plina.. cu aer de legenda, vizionare placuta ! 😉

  5. gracos | 2015-11-07

   rare filmele care sa te tina cu sufletul la gura ca acesta. se vede semnatura lui j. houston,iar connery si caine sunt magistrali. o oda inchinata omului alb, cu bunele si relele sale,o talmacire fericita a marelui r. kipling. de vazut si de neuitat.

  6. Etherospike | 2015-11-07

   Rudyard Kipling, un magician al literaturii, prozator, poet, un scriitor compex si complet. O radiografie a sufletului uman in lucrarea sa “The man who would be a king”, o realizare de exceptie a cinematografiei britanice, cu o distributie de zile mari: Sean Connery, Michael Caine, Christopher Plummer.

  7. tony | 2015-11-07

   frumos

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Logan Lucky - Logan Lucky: Cursa norocului (2017) - filme online
  Bi Küçük Eylül Meselesi - A Small September Affair (2014) - filme online
  November Criminals (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

  - Debug: [email protected] -->