Vizioneaza filme online

The Man Who Would Be King – Omul care voia să fie rege (1975) – filme online

4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Pentru că ajunge la concluzia că țara în care se afla este prea mică, părăsește armata și pornește în căutarea gloriei și a bogăției, visul lui fiind acela de a ajunge să fie rege. “The Man Who Would Be King” începe cu scriitorul Rudyard Kipling (Christopher Plummer) care lucrează la studiile sale. Singurătatea lui este întreruptă de sosirea unui individ care pare a fi sărit de pe fix, dar se dovedește că este vechea lui cunoștință, Peachy Carnahan (Michael Caine). Kipling ascultă fascinat de ceea ce îi povestește Peachy despre aventurile prin care a trecut împreună cu prietenul lui, Daniel Dravot (Sean Connery). Carnahan și Dravot fuseseră soldați în India în vremea în care britanicii făceau legea acolo. Cei doi ajung la concluzia că țara este prea mică pentru ei, așa că decid să plece către Kafiristan pentru a-și împlini dorința de a cunoaște gloria și de a avea parte de bogăție. De fapt, visul cel mare era acela de a deveni regi.

Pelicula regizată de John Huston care a fost inspirată de povestea lui Rudyard Kipling a obținut patru nominalizări la Oscar, două la BAFTA și o nominalizare la Globurile de Aur.

IMDB : 7,9

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to The Man Who Would Be King – Omul care voia să fie rege (1975) – filme online

 1. ariovist a comentat: 16/11/2015 ora 19:44

  Un film frumos,despre niste visatori care au facut si pe naiba pentru a-si indeplini visul.Peisajele sunt superbe,jocul actoricesc al marilor Caine si Connery, de exceptie.Multumim,Filmehd.

 2. Ina a comentat: 11/11/2015 ora 22:26

  Unul din filmele pe care le-as revedea oricand.Multumesc

 3. Nick a comentat: 08/11/2015 ora 00:10

  O mare gogomanie fantasmagorica ….pentru a adormi copiii

 4. Bogumil a comentat: 07/11/2015 ora 21:29

  o poveste plina.. cu aer de legenda, vizionare placuta ! 😉

 5. gracos a comentat: 07/11/2015 ora 19:51

  rare filmele care sa te tina cu sufletul la gura ca acesta. se vede semnatura lui j. houston,iar connery si caine sunt magistrali. o oda inchinata omului alb, cu bunele si relele sale,o talmacire fericita a marelui r. kipling. de vazut si de neuitat.

 6. Etherospike a comentat: 07/11/2015 ora 18:50

  Rudyard Kipling, un magician al literaturii, prozator, poet, un scriitor compex si complet. O radiografie a sufletului uman in lucrarea sa “The man who would be a king”, o realizare de exceptie a cinematografiei britanice, cu o distributie de zile mari: Sean Connery, Michael Caine, Christopher Plummer.

 7. tony a comentat: 07/11/2015 ora 10:58

  frumos

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *