The Manchurian Candidate – Candidatul altora (2004) – filme online

The Manchurian Candidate – Candidatul altora (2004) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Manchurian Candidate – Candidatul altora (2004) – filme online

6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

NU ESTE UN COŞMAR DACĂ SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT.

Câştigătorii premiilor Oscar Denzel Washington şi Meryl Streep, alături de câştigătorul premiului Globul de Aur Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora – The Manchurian Candidate.
Filmul apare în plină campanie electorală atât în SUA cât şi la noi şi vorbeşte despre o campanie alterată de o conspiraţie care ameninţa însăşi existenţa democraţiei.

Maiorul Bennett Marco – Washington nu poate dormi noaptea şi de fapt nici nu ar vrea să doarmă deoarece somnul vine întotdeauna cu coşmaruri groaznice.
Marco îşi petrece zilele compunând discursuri foarte inspirate despre operaţiunile plutonului său în Kuweit şi despre eroica misiune a sergentului Raymond Shaw – Shreiber care a salvat echipa lui Marco şi a fost decorat cu Medalia de Onoare.
Dar noaptea visele lui Marco despre operaţiunile din Desert devin coşmaruri sinistre şi ceea ce este mai ciudat este faptul că nu seamănă de loc cu amintirile sale din timpul zilei. Şi Marco se întreabă dacă cei doi soldaţi care au murit în schimbul de focuri au avut o soartă nedreaptă şi dacă Shaw este chiar un erou adevărat sau fabricat.
Atunci când Shaw ajunge să fie nominalizat candidat la vice preşedinţie datorită în mare măsură ambiţiei mamei sale senatoarea Eleanor Prentiss Shaw – Meryl Streep, Marco în care suspiciunile legate de Deșert şi de legătură acelui episod cu prezentul cresc, trece la acţiune.

Rating:
IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net