Vizioneaza filme online

The Mask of Zorro – Masca lui Zorro (1998) – filme online

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Academia Europeană de Film.

De două ori nominalizat la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film al anului 1999 şi cel mai bun actor într-un rol principal (Antonio Banderas), filmul prezintă aventurile unuia dintre cei mai îndrăgiţi eroi din toate timpurile: spadasinul Zorro, campionul absolut al luptei împotriva tiraniei.

Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins), originalul Zorro, este capturat şi încarcerat de către duşmanul său de moarte, Don Rafael Montero, după ce i-a fost ucisă soţia, iar fiica i-a fost răpită de adversar şi crescută de acesta ca şi cum ar fi fost propriul său copil. Douăzeci de ani mai târziu, Zorro reuşeşte să evadeze din închisoare şi pune la cale un spectaculos plan de a-şi recupera fiica, dar şi de a-şi continua nobila misiune. El îl iniţiază pe tânărul Alejandro Murietta în arta mânuirii spadei, transformându-l pe tânărul mexican într-un nou Zorro, care va câştiga nu numai confruntarea cu diabolicul Don Rafael, ci şi graţiile frumoasei fiice a lui Don Diego.

Iniţial, Anthony Hopkins a refuzat să interpreteze rolul lui Don Diego din cauza unor dureri îngrozitoare de spate. Însă o operaţie cu laser l-a ajutat să-şi revină şi să poată accepta rolul.

Personajul Zorro, conceput ca fiind de origine spaniola, nu a fost niciodată interpretat de un actor spaniol. Antonio Banderas este primul actor spaniol care portretizează celebrul personaj. Însă ca o ironie, noul Zorro este, în acest film, de origine mexicană.

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to The Mask of Zorro – Masca lui Zorro (1998) – filme online

 1. ioana a comentat: 14/07/2013 ora 21:09

  misto filmuul
  bestial 🙂 😉 😛 :fhd: ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀

 2. Adrian a comentat: 07/07/2013 ora 15:23

  FANTASTIC *

 3. Adrian a comentat: 07/07/2013 ora 15:22

  FANTASCTIC! Atat am de spus.

 4. Vash a comentat: 03/12/2012 ora 00:01

  Opera de Arta sau EPIC e putin spus despre acest film mai ales la vremea lui 😉 :mrgreen: 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *