The Matrix Reloaded – Matrix Reîncărcat (2003) – filme online

The Matrix Reloaded – Matrix Reîncărcat (2003) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

Aventura continuă pentru Neo, care acum poate să facă lucruri ce par a sfida toate legile naturii şi asta deoarece într-adevăr, totul este imaginar, creat de maşini. În această parte, Neo se luptă pentru supravieţuirea oamenilor, mai ales că ultima redută a oamenilor, oraşul Zion, aflat la mare adâncime în pământ, urmează să fie atacat de maşini. Neo va afla şi cine a creat matricea.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  13 comentarii
  1. Tex5000 | 2018-01-05

   Trilogia a revolutionat cinematografia, atat din punct de vedere al efectelor cat si al subiectului in sine…exact ca si Star Wars are o conotatie biblica dar poate lua orice fel de alta forma din punct de vedere cinematografic…este oricum o idee cu care nu prea ne intalnim, decat in viata de zi cu zi, avand in vedere manipularea cu care ne confruntam la fiecare pas…perdeaua care ne este trasa peste ochi, care ne conduce exact acolo unde vor ei…aceasta distragere a atentiei de care nu realizam ca exista…si sunt f f multe de spus…va las pe voi sa continuati…

  2. iuris | 2018-01-04

   Iertatil… E mai limitat in gandire.

  3. Cornelia | 2016-01-24

   De cele mai multe ori primul film dintr-o serie este cel mai bun. E si aici cazul. Mai putin efectele speciale care sunt la fel de impresionante. Aceasta continuare incearca sa realizeze o copie a primei parti. Interesant, totusi. :fhd: :fhd:

   • Teti | 2017-03-19

    Cornelia filmul Matrix este un intreg impartit in mai multe parti… nimeni nu a facut prima parte si apoi a venit cu o idee pentru partea doi..etc. Conceptul urmatoarelor parti deja exista inca din 99. (Nu citi mai jos daca nu ai vazut filmul)
    Ps: Am venit sa revad filmul pentru a imi intari ideea de realitate generata in realitate generata. Sunt perfect constient ca si orasul Zion face parte din Matrix si ca adevaratul “salvator” este defapt agentul Smith care a generat virusul pentru a restarta procesul… NEO a fost doar o unealta a arhitectului.

  4. Dan | 2015-08-08

   Ma distreaza teribil felul in care incearca toata lumea sa transpuna filmul asta in viata reala, cu conotatii biblice etc. Bai, reveniti-va. Este un film foarte reusit, cu un scenariu original, cu priza la public. Atat. Trilogia este o capodopera cinematografica, e adevarat, dar totusi…hai sa nu ne trezim cu totii extraterestri dintr-o data, dupa ce vedem un film bun.

  5. Ynu | 2015-05-09

   😛 :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

  6. Gigi | 2015-04-19

   Matrix-ul initial este un film superb.
   Poate fi interpretat in nenumarate feluri, la nivel spiritual, un simplu SF, este plin de simboluri, are referinte din Biblie etc, etc. Insa cele doua continuari nu au nimic din frumusetea lui, sunt facute pentru profit si pentru faptul ca prima parte a avut un succes enorm.
   Sunt profund dezamagit de aceste tentative de “lungire” a filmului initial ca o guma de mestecat!

  7. lara | 2013-05-18

   Tema filmului este un adevar,am fost manipulati mental si programati sa fie redus numarul populatiei pe Pamint,insa noua era de aur care se instaleaza acum ,v-a aduce iubire,fericire sibunastare ,toate aceste lucruri vor schimba si ridica nivelul de civilizatie al oamenilor si nivelulu relational v-a fi cel bazat pe adevar si respect.

  8. diablo | 2013-04-14

   v-ati gandit ca s-ar putea ca intr-o zi sa fie asa ? maybe nu acu’ dar poate in viitorul mai indepartat ; apreciez cca. 110 ani ( crede-ma ionel nu sunt copil deloc ) tehnologia evolueaza … asa ca vb peste 100 de ani si ai sa-mi dai dreptate.

  9. ionel | 2013-04-10

   Film recomandat doar copiilor cu varsta sau intelectul intre 12 si 14 ani… 😉

  10. rf | 2013-04-09

   Urat creatura Trinity asta (CARRIE-ANNE MOSS) .
   Trebuie sa-ti doresti rau o femeie ca sa fii in stare sa stai cu asa ceva…

  11. renato | 2013-03-03

   eu cred ca este cel mai interesant film facut vreodata in cinematografie se apropie mult de realitate chiar daca e un sf (sintem manipulati si condusi )sintem exact ca un program e-adevarat ! nota 20 super film

  12. Django | 2013-02-28

   Stiati ca fratii Wackovski s-au inspirat cu trilogia din”Equlbrum” si”Blade”?Cu toate acestea a iesit ceva de super clasa.Nota maxima.EXCELENT!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net