The Matrix Revolutions – Matrix – Revoluții (2003) – filme online

The Matrix Revolutions – Matrix – Revoluții (2003) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI

Descriere film

4 comentarii

Neo trebuie să salveze Zionul de distrugerea plănuită de către agentul Smith Aceasta este mai puternic cu fiecare secundă, reprezentând un pericol mai mare decât controlul Maşinilor, o ameninţare mai presus decât sistemul care l-a creat. Împreună cu Tritity, Neo decide să călătorească mai departe decât şi-a imaginat vreo fiinţă. El va ajunge faţă în faţă cu puterea supremă a Maşinii şi se va confrunta cu însăşi rolul său de “The One”.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. radu | 2016-03-06

   Ba, acum dupa ce l-am revazut a 2-a ora dupa aparitie, inteleg finalul-e vb de echilibru.unii trebuiau sa se elibereze din matrice , ptr ca si acest aspect face parte din ecuatie.iar arhitectul matricei intelege asta alaturi de celelalte variabile ale ecuatiei, din existenta matricei.

  2. Emil | 2016-01-27

   L-am revazut cu multa placere. Multumesc pentru upload. Din pacate, chiar si dupa atatia ani, finalul tot ilogic mi se pare. Nu spun mai multe pentru a nu strica placerea celor care sunt mai tineri si nu l-au vazut inca. Numai bine !

  3. Klaus.B | 2016-01-22

   Multumesc Filme HD ca ati pus toata trilogia am revazut primele 2 dupa 12 anisi asta e prima oara. :fhd:

  4. florin | 2014-07-12

   Nice !!! Merita vazut !!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net