The Money Pit – Un sac de bani (1986) – filme online

The Money Pit – Un sac de bani (1986) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

The Money Pit – Un sac de bani (1986) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FILME VECHI
6.3
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Steven Spielberg este producătorul executiv al acestui film care surprinde exaltările şi depresiile unui mariaj modern. Profund şi provocator, acest film regizat de talentatul Richard Benjamin prezintă povestea avocatului de succes Walter (Tom Hanks) şi a talentatei muziciene Anna (Shelley Long) care se iubesc foarte mult şi decid să se mute împreună, cumpărând o casă într-o suburbie a New Yorkului. Ei găsesc o locuinţă care pare de vis şi o obţin la un preţ incredibil de scăzut. Casa mai necesită nişte reparaţii, dar cei doi cred că îşi pot permite liniştiţi aceste cheltuieli. Însă visul se transformă în coşmar când descoperă că minunata lor casă era o ruină care trebuia practic refăcută din temelii. Locuinţa celor doi îndrăgostiţi devine un şantier, un loc plin de praf, mizerie, zgomot şi muncitori, o gaură neagră care le înghite toţi banii. Între Walter şi Anna tensiunile cresc atingând punctul critic.

Tom Hanks a excelat în astfel de comedii romantice înainte de a-şi da întreaga măsură a talentului în drame precum cele care i-au adus cele două premii Oscar: “Forrest Gump” şi “Philadelphia”. Partenera lui, Shelley Long, s-a prezentat la solicitantele filmări pentru această comedie la numai câteva săptămâni după ce născuse primul ei copil. Micuţa Juliana a fost prezentă tot timpul la filmări.

Spielberg a ţinut foarte mult că Benjamin să regizeze acest film, declarând după ultimul cadru tras ca se felicită pentru alegerea făcută.

Anul lansarii: 1986
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!