Vizioneaza filme online

The Money Pit – Un sac de bani (1986) – filme online

Steven Spielberg este producătorul executiv al acestui film care surprinde exaltările şi depresiile unui mariaj modern. Profund şi provocator, acest film regizat de talentatul Richard Benjamin prezintă povestea avocatului de succes Walter (Tom Hanks) şi a talentatei muziciene Anna (Shelley Long) care se iubesc foarte mult şi decid să se mute împreună, cumpărând o casă într-o suburbie a New Yorkului. Ei găsesc o locuinţă care pare de vis şi o obţin la un preţ incredibil de scăzut. Casa mai necesită nişte reparaţii, dar cei doi cred că îşi pot permite liniştiţi aceste cheltuieli. Însă visul se transformă în coşmar când descoperă că minunata lor casă era o ruină care trebuia practic refăcută din temelii. Locuinţa celor doi îndrăgostiţi devine un şantier, un loc plin de praf, mizerie, zgomot şi muncitori, o gaură neagră care le înghite toţi banii. Între Walter şi Anna tensiunile cresc atingând punctul critic.

Tom Hanks a excelat în astfel de comedii romantice înainte de a-şi da întreaga măsură a talentului în drame precum cele care i-au adus cele două premii Oscar: “Forrest Gump” şi “Philadelphia”. Partenera lui, Shelley Long, s-a prezentat la solicitantele filmări pentru această comedie la numai câteva săptămâni după ce născuse primul ei copil. Micuţa Juliana a fost prezentă tot timpul la filmări.

Spielberg a ţinut foarte mult că Benjamin să regizeze acest film, declarând după ultimul cadru tras ca se felicită pentru alegerea făcută.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to The Money Pit – Un sac de bani (1986) – filme online

  1. stela a comentat: 06/11/2016 ora 17:32

    Nu merge niciun server

  2. GAR a comentat: 20/04/2015 ora 00:32

    Cum mie îmi plac mult comediile, iar Tom Hanks era adorabil (tânăr fiind), a fost o plăcere să revăd acest film. Am râs cu hohote! :fhd:

  3. Nick a comentat: 07/04/2015 ora 23:15

    L-am revazut cu aceiasi placere ….o comedia savuroasa

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *