The Monster (2016) – filme online

The Monster (2016) – filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

The Monster (2016) – filme online

GEN FILM: HORROR
5.4
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

Acest film le are în centrul atenției pe Kathy (Zoe Kazan), o mamă care este dependentă de alcool și tutun, și pe fiica ei Lizzy (Ella Ballentine). Ele l-au avut alături, ca soț și tată pe Roy (Scott Speedman), care le-a părăsit, ignorându-și cu desăvârșire fiica.
Într-o dimineață, Kathy ar fi trebui să-și încurajeze fiica și s-o ducă la casa tatălui ei, dar ea a dormit până după-amiază, fiind obligate să călătorească pe o noapte ploioasă. În timp ce conduce pe un drum pustiu prin pădure, Kathy, lovește un animal care seamănă cu un lup, avariindu-le mașina și lăsându-le blocate pe un drum gol. Există ceva în această pădure. Ceva de care nu au mai auzit sau văzut până acum. Ceva pândește în întuneric și vine după ele…

IMDB : 5,4

Anul lansarii: 2016
Regizor: Bryan Bertino
Distributie:

Loading...
Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

6 comentarii
 1. laurentiu | 2016-12-04

  poate filmul n-ar fi chiar asa de nasol daca actiunea s-ar fi petrecut si pe timp de zi nu numai pe timp de noapte!!!!!!!!!!!!

 2. Vlad | 2016-12-03

  Este un film psihologic, construit simplu dar bine dozat. Filmul este o psihanaliza a “fricii” si a “pericolelor” care pandesc si lovesc pe neasteptate. Monstrul este personificarea acestor pericole care “pandesc”. Parintele instinctiv se sacrifica pentru copil ca el sa depaseasca acest “monstru”.

 3. ionut | 2016-11-30

  😉 binisor se putea si mai bine!

 4. Aura | 2016-11-19

  Cam ciudat. Nu întâmplător mama e alcoolică. Poate monstrul e unul din cei pe care îi vedea în alcoolismul ei. Traumatizată, fata iese din lumea aceea, iar mama moare ucisă de propriul ei viciu…Un film cu subînțelesuri ascunse. Eu cam așa l-am înțeles. Oricum mie mi-a plăcut. Nu ideea de film de groază, ci de tot ce înseamnă dependeță…

 5. capdemelc | 2016-11-19

  O insulta la adresa inteligentei! Jocul fetelor mai salveaza ceva, nota 4! Cititi o carte, orice carte sau revedeti un film bun!

 6. Andreeas | 2016-11-18

  Un film bun , chiar daca nu este cel mai infricosator .. te tine ca pe ghimpi pana la sfarsit . Ne arata cum o mama isi apara ” puiul ” Recomand ! ( mi-a placut ca inca de la inceput s-a intamplat cate ceva , nu imi plac filmele care la inceput nu au nicio actiune si deabia pe la jumatatea filmului incepe filmul propiu zis )

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!