The Omen (1976) – filme online

The Omen (1976) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Un premiu şi o nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA .

Copilul lui Kathy Thorn (Lee Remick) se naşte mort, dar soţul ei, Robert (Gregory Peck), îi ascunde cumplitul adevăr, pentru a o proteja. El înlocuieşte copilul lor cu un nou-născut rămas orfan – fără a şti că acesta avea origini satanice..
Oroarea începe în ziua când Damien împlineşte cinci ani, iar bona lui se sinucide în mod dramatic. La scurt timp după aceea, un preot care încearcă să îl prevină pe tatăl lui Damien îşi pierde viaţa într-un accident cumplit.
Numărul victimelor ucise creşte, iar Robert, dându-şi seama că fiul lui este Anticristul, hotărăşte că trebuie să îl ucidă pe băiat, pentru a-l împiedica să împlinească o profeţie catastrofală.
Derulat în ritm alert, “The Omen” creează o atmosferă malefică, într-un mod care îţi taie respiraţia, fiind primul film dintr-o moştenire clasică a groazei.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

20 comentarii
 1. george62 | 2017-04-07

  Ca si realizare cinematografica este foarte bun! Suspansul ma determina sa vad si celelalte doua parti… Sub aspectul povestii teologice sunt multe lucruri trase de par (discutabile, interpretabile, false)… Intr-un film horrror insa, multe sunt permise…. Bun jocul actorilor (mai ales al parintilor lui Damien!). De urmarit….

 2. BRINDUSA | 2016-08-02

  Lux ❗

 3. Mika | 2016-03-27

  Exceptional! Infiorator si terifiant, un clasic al genului horror. Multumesc adminilor pentru postare!

 4. Cornelia | 2016-03-26

  Teribil. Nu am curajul sa vad finalul

 5. Mika | 2016-03-26

  Se poate reposta?

 6. carmen ileana | 2015-06-25

  Ma uit la acest film de multi ani atunci cind doresc sa vad un horor- intelectual cu o distributi foarte buna. Tema o percepem fiecare cum simtim, eu cred ca este vorba despre un rau nedefinit care poate insela pe oricine, chiar daca este transmis printr- un copil ( nevinovat ? ). Sa fim atenti la tot ce se intimpla si sa ne aparam daca putem.

  • Exorcism . Mw . Lt | 2016-04-29

   Asa este, ai dreptate. Mai mult, vezi pe numele meu.

 7. corina | 2015-06-05

  Evreii ce sunt descendenti ai fariseilor si sustinatorilor lor, care L-au rastignit pe Hristos, si in ziua de azi il asteapta pe Mesia, care de fapt a venit in persoana lui Iisus Hristos. Ei il vor confunda pe Mesia cu Anticristul. :mrgreen: 👿

 8. giulieta | 2015-06-05

  Pentru cine nu stie, ca n-a citit Biblia, Anticristul va fi de origine etnica si genealogica / rasiala evreiasca, din neamul lui Dan, si nascut dintr-o femeie foarte desfranata, exact opusul moral al Sfintei Fecioare Maria, mama lui Iisus Hristos, Si va fi considerat de evreii sephardi, de origine semita si descendentii evreilor mentionati in Biblie, exact Mesia cel promis de profeti in Tora/Vechiul Nostru Testament. :mrgreen:

  Si lui i se vor inchina toti puternicii lumii, lideri politici si religiosi deopotriva, impreuna cu aproape toata omenirea ca unui Mesia si Dumnezeu pe pamant. Si va face minuni mari de ii va insela si pe cei alesi, evoluati spiritual. Dar va fi de fapt incarnarea Satanei, om diavol, dupa cum Iisus a fost om Dumnezeu. Si va fi cel mai mare dictator si cel mai cumplit dictator din toate timpurile. Asta chiar Biblia ne spune. Si cine isi va da seama cine este cu adevarat si nu se va inchina lui va fi persecutat cumplit si moarte cumplita va avea. In special crestinii dreptmaritori, adica ortodocsi, 🙁 :fhd: 👿

 9. lolipop | 2015-06-05

  Pentru cine nu stie, ca n-a citit Biblia, Anticristul va fi de origine etnica si genealogica / rasiala evreiasca, din neamul lui Dan, si nascut dintr-o femeie foarte desfranata, exact opusul moral al Sfintei Fecioare Maria, mama lui Iisus Hristos, Si va fi considerat de evreii sephardi, de origine semita si descendentii evreilor mentionati in Biblie, exact Mesia cel promis de profeti in Tora/Vechiul Nostru Testament. :mrgreen:

 10. capodopera de film! | 2015-04-04

  Pur si simplu este o capodopera acest film. Cine inca nu l-a vazut, trebuie sa il vada si pe urma se poate considera ca este un cinefil. Acesta este un film adevarat, pur, profund, fara efecte speciale. Are actiune si suspans, tot filmul, te tine in alerta. Si mai are si cateva scene de groaza. Este un film simplu, intr-un fel, pt ca nu are efecte speciale sofisticate cum se folosesc in filmele actuale. Dar este si un film complex, cu de toate. Un film bun, pentru toata lumea. Nota maxima pt film. Merita sa fie vazut.
  Un alt film la fel de bun, o alta capodopera de film este acesta
  Black-Sunday-la-maschera-del-demonio

  care este in engleza si este uimitor cat de bun poate sa fie acest film, tinand cont de anul in care a fost facut. Este un film de colectie, la fel ca si filmul The Omen. Recomandate pt cinefili si pentru toata lumea.
  Multumiri filmehd pentru aceste filme extraordinare. :fhd:

 11. CamiS | 2015-02-01

  Mie mi-a plăcut foarte mult povestea acestui film şi o recomand spre vizionare!

 12. titi.valy | 2014-12-14

  Un film foarte..Interesant Gen Horror..Merita Vizionat :mrgreen: !!!

 13. kiki.cristina | 2014-06-11

  Un film super,merita vazut,nota 10 🙂

 14. chivu s | 2013-09-27

  Se pot gasi undeva si continuarile? Omen 2 si 3

 15. eu | 2013-09-24

  Filmul este foarte interesant. Pentru cei care il inteleg. Si nu judeca doar dintr-o directie. Orice situatie trebuie vazuta in ansamblu, daca vrem sa o analizam (cat de cat) corect. Este greu sa vedem adevarul. Pentru unii este greu sa creada ca exista si ceva care nu se poate vedea. Energia electrica nu o vedem. Dar cine atinge firele care nu sunt izolate si au curent in ele, se convinge pe propria piele ca exista ceva nevazut. Asa ca… aviz necrediciosilor. * Pentru credinciosi exista alta problema… Ei sunt atat de ocupati sa se certe intre ei pentru anumite diferente si interpretari care au dus la formarea mai multor secte, incat nu mai observa esentialul. Adica ceea ce au toti in comun, acelasi dusman, adevaratul dusman al tuturor. Chiar in biblie scrie ca “trebuie sa luptam impotriva duhurilor rele, nu impotriva oamenilor”. Si “credinta fara actiune este moarta”, adica egala cu zero (sau ca o frectie facuta unui picior de lemn). Chiar biblia confirma anumite chestii. Este scris ca: 1) boss-ul acestei lumi este diavolul. 2) al vostru tata este… diavolul. (deci rugaciunea `tata` nostru` …??? Asta era valabila pentru apostoli , plus pentru cei care au primit Duhul Sfant. Este valabila pentru cei care au primit Duhul Sfant de la Dumnezeu) . 3) trebuie sa luptam contra unor duhuri rele , nu contra materiei (a oamenilor). Prostimea… doarme. Cum sa `luptam`? Simplu. Cere ajutor de la Dumnezeu , cere dreptatea Lui pentru tine si pentru altii, cere sa ia masuri contra duhurilor rele care te ataca si care distrug lumea. / DUMNEZEU exista , dar EL este altul, diferit de zei. EL intervine (ajuta) DOAR la cerere, DOAR daca ne rugam.

 16. radu | 2013-02-03

  Super filmul merita vazut

 17. Liluta | 2012-12-04

  Pe aceiasi tema e si Case 39. Vi-l recomand

 18. Buldozer | 2012-11-02

  un film clasic horror

 19. alina | 2012-11-01

  nu mi sa parut cine stie ce…nu prea va recomand:)

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Annihilation ( 2018 )
Her - Ea (2013) - filme online
Resurrecting the Champ (2007) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!