Vizioneaza filme online

The Overnight (2015) – filme online

Alex, Emily și fiul lor, RJ, sunt nou veniți în Los Angeles. În timpul unei ieșiri în parc, cunosc din întâmplare o familie asemănănătoare cu a lor, dar înconjurată de mister. Împreună cu Kurt, Charlotte și Max, stabilesc o zi de joacă în familie, care devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce se apropie noaptea.

IMDB : 6,6

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to The Overnight (2015) – filme online

 1. Radu a comentat: 29/11/2015 ora 21:21

  Un film educativ de nota ZECE. Da, 10. Nu este vorba despre sex in grup, nu este vorba despre sodomie. Este doar o calatorie in care personajul principal se cunoaste pe sine, si chiar reuseste printr-o conjunctura fericita sa evite o greseala pe care ar fi regretat-o foarte repede. Are si putin umor, dar calitatea esentiala a filmului este ca arata maturizarea unui adult cu multe frici copilaresti, si chiar dobandirea discernamantului pierdut in noaptea cu pricina. E un film care pare slab la prima vedere, dar are anumite subtilitati ce sunt evidente numai pentru cei care nu sunt oripilati de subiecte din zona “adult”. Atentie: cateva scene frontale. Nerecomandat minorilor si nici adolescentilor sub 21 de ani. N-as spune ca e un film “artistic”, ci mai mult educativ.

 2. Swingers a comentat: 29/11/2015 ora 20:26

  Voi nu ati mai vazut cupluri care fac schimb ? E plin net-ul si va invit sa incercati. E super tare dar trebuie sa fiti siguri pe relatia voastra de cuplu. Succes

 3. maggy a comentat: 23/10/2015 ora 16:24

  Nu pot spune ca este plictisitor sau slab filmul asta. Cam de duzina. Doua familii se intalnesc,se-mprietenesc pana intr-acolo incat ajung la pragul de a face …..in grup. Ideea este de fapt ca rutina,obisnuinta cu partenerul in casnicie te duce la un moment dat spre divort. Dar exista si terapie de grup, nu ?

 4. dana a comentat: 27/09/2015 ora 21:14

  si daca cei doi copii au mai fi primit doi frati, incrucisati? .. bineinteles toti conservatorii vor bubuii. curiozitatea a deschis intodeauna drumuri noi. nu ramaneti inchistati. urmariti filmul, este ok.

 5. sara a comentat: 17/09/2015 ora 15:16

  cam pierzi timpul cu filmul asta!

 6. john a comentat: 16/09/2015 ora 18:56

  un film curajos, nu-i lasati pe idioti sa va convinga ca e un film prost.

 7. trifazat ... a comentat: 12/09/2015 ora 23:57

  Man , corvetul asta de film e o lectie despre libertatea oferita de democratie … daca suntem cu stirile la zi,tocmai chestiile astea nu le convin islamistilor… si daca ne gandim putin, umanismul acesta care se vinde in Europa de nird, duce exact la sodomie… ca si acest film. mda. Deci, super tipul din acest film, inocenta copiilor si naivitatea femeilor chiar par nevinovate si oricine ar vedea acest film ar putea afirma: ce mare lucru … merita incercat … Asta e Umanismul, intr-acolo duce, si acest umanism spune ca si copiii sunt tot oameni si daca ei vor sa aibe diferite experiente cu adulti, ce sa mai… si ei sunt oameni si au tot dreptul sa experimenteze acest lucru !
  Dar Teismul ne impune o Lege, o frica de Dumnezeul Creator si astfel nu ave ce cauta in aeasta zona tabu … aici sunt in manifestare diferite Puteri din vazduh, printi si dumnezei (cu ”d„ mic) care vor suveranitate si inchinare … daca va informati, daca tititi materie supranaturala veti pricepe ca aceste ”pofte” vin prin influenta celui ce ne vrea nenorocirea ! Dumnezeu ne-a creat ca sa isi umple cerul cu fiinte care au un liber arbitru, iar noi, ne lasam sedusi si influentati de tot felul de ispite !
  Stiti ce e ciudat ? Se legifereaza pedofilia in anumite tari Nord-Europene pe contextul ca si copiii sunt oameni si au drepturi egale cu noi, dar zoofilia e interzisa datorita ca animalele de casa sunt protejate de drepturile animalelor … da asta e foarte ciudat !
  Ce-am ajuns , oameni buni … vai noua !

 8. loredana a comentat: 12/09/2015 ora 21:46

  o mare pierdere de timp !!!

 9. felixvet a comentat: 12/09/2015 ora 16:27

  nu stiu cum ati nimerit-o comedie si mister. desi e un film spre banal l-am urmarit pana la final ca ma tot intrebam ce se va intampla. Si am ras des!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *